az abszolut identitászavar iskolapéldája ime
Moderátor: Adél
Holdina írta:Jöttem dühöngeni.
Csendesen, néma demonstrációval.
Tegnap valaki írta, átlagemberek. Pontosabban: ő meg én nem vagyunk átlagemberek.
TILTAKOZOM!!!!! Átlagkereset, átlagérték van, átlagember nincs! Mindenki egyszeri, megismételhetetlen, pótolhatatlan személyiség, éppen ez a tiszteletben tartandó emberi méltóság.
A másik, ami nem tetszik... Ha valaki beszél életéről és arról, miért tart éppen ott, ahol tart, érdekel, de amint kampányol, hogy éljek úgy, mint ő, elmenekülök, akár végleg.
Trilox írta:Holdina írta:Jöttem dühöngeni.
Csendesen, néma demonstrációval.
Tegnap valaki írta, átlagemberek. Pontosabban: ő meg én nem vagyunk átlagemberek.
TILTAKOZOM!!!!! Átlagkereset, átlagérték van, átlagember nincs! Mindenki egyszeri, megismételhetetlen, pótolhatatlan személyiség, éppen ez a tiszteletben tartandó emberi méltóság.
A másik, ami nem tetszik... Ha valaki beszél életéről és arról, miért tart éppen ott, ahol tart, érdekel, de amint kampányol, hogy éljek úgy, mint ő, elmenekülök, akár végleg.
Szia Holdina!
Örülök, hogy hallom a hangodat, mert úgy vettem észre eltűntél mostanában. Ám... eltévedtél kicsit:D Az ilyesféle dühöngések és életszemléletbeli kritikák helye a lelki tényezők... lelki tényezők/én nem haldoklom, én így élek-ben van. Ahova a másik írásodat ügyesen be is tetted.
Ez itt egy játék (szeptikus hisztéria széria) öltözőszobája. Vagyis itt beszélgetünk arról ha jókat vidultunk vagy értetlenkedünk azon amit valamelyikünk a játékban írt. Persze, offolunk is néha mert ezen a fórumon a moderátorok lágyszívűek és nem törlik ki a nem odatartozó hozzászólásokat. De érdemes figyelni az ilyesmire, mert más helyeken bizony keményen kukoricára térdepeltetnek.
Ismered egyébként az asztroweb.hu-t? Ha nem... nézd meg. Szerintem tetszene neked.
Üdv.
Tri
Belzee írta:
lassan érlelődik a gondolat mint Feta sajt a pálinkáshordóban
De mivel ez a topic a Hírhedt Sze.PaRé.Pa. Szeletelt paradicsomot Répát a parlamentbe párt fóruma is ezért helyt adok az offolásra és nyugodtan lehet zöldségeket beszélni,
Holindának azt üzenem amíg nem a sarki koldus aggitálja addig valószínüleg van némi jószándék mögötte és ne dühöngjön
az illető mondhatta volna a kispolgár jelzőt is de arra még inkább érzékenyek az átlagemberek...
én is az vagyok kivéve abban amiben átlag feletti vagy átlag alatti vagyok mindez statisztika és ezért tényeken alapuló hazugság amit szeretünk felboncolni mint parasztasszony a döglött csírkét,
Smith ügynök mindent lát
rövidhirek egy kozéleti honlapról, a pirosakat Belzee hozzá írta:20:05 Elégették az MSZP-s polgármester plakátját
Csoda hogy nem az autóját![]()
19:46 Már Thaiföldön is tüntetnek
az mely megyénkben is van?![]()
19:18 A sérült rendőrök várnák vezetőik látogatását is
nem kaptak még eleget a nyakukba?![]()
18:51 Ma este az Önök kérték helyett Gyurcsány Ferenc fog beszélni az MTV-ben
pedig ez tisztára olyan lesz mint az önök kérték![]()
18:44 Cserepekben nevelte a marihuánát
Ki? Fleto?![]()
![]()
18:39 Nemzetbizonytalanság: a titkosszolgálatok a netről tájékozódtak?
Ez csak azt mutatja nájjuk is bevezették a netet, amit eredetileg Pont nekik találtak ki, és minő véletlen Pont erre a célra![]()
Vissza: “Szeptikus hisztéria széria”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég