Nevek

Csillagokról, csillagjegyekről – komolyan, komolytalanul

Moderátor: Adél

Avatar
Trilox
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 3051
Csatlakozott: 2006.02.13. 23:09
Kapcsolat:

Nevek

HozzászólásSzerző: Trilox » 2006.10.01. 22:03

A név energiája előhívja megszámlálhatatlan alkalommal mindazt a lehetőséget, emi bennünk tudatalatt létezik. Minél erősebb a név, így benne az energia, annál inkább kibontakozik a tiszta, ép személyiség. Ez a vibráció, visszatükröződés, energia emberi ésszel fel nem fogható, mégis érezzük, tudjuk, h létezik. Ez a vibráció elvezet az ember belső lelkivilágához, a jelleméhez. megismerjük Gyengeségeit, erősségeit, illetve előrevetíti élete sorsát is.. Minden frekvencia segíti egy bizonyos erővel a lélek fejlődését, amely megindítja a "jó" tulajdonságok kibontakozását.

További segítő erők a névhez kapcsolódó totem állatok, növények és ásványok.

A név frekvenciája változó: 35 ezer- 130 ezer rezgést jelent másodpercenként.. A frekvenciánk változik a szeretetre, az örömre, a békére, a féelelmre, a haragra, a szolgálatra való megnyilatkozással együtt. nem egyszer tapasztaljuk, h élnek olyanok közöttünk, akiknek a közelében csodálatos nyugalom és béke van. Elcsendesedik minden baj és zűr lelkükből felénk áradó szeretetsugáron át úgy érezhetjük, belátunk a mennyországba.

A neveknek szinük is van: ahogy a hang hullámhossza meghatározható, úgy a szineké is. Kapcsolatot találunk a szin, a hang, a szám, a forma között. A név különféle magán és mássalhangzókból tevődik össze, egyénivé varázsolja, vagyis kiadja a "saját dallamot".

A magánhangzók: az Isten hangja
A mássalhangzók: a jelentéshordozók, az érzelemből származó jelkép.

Fontos az első, a szókezdő betű, sorsjelölő, lélekformáló. A második betű segíti az első betű megvalósítását. Vegyük figyelembe az ismétlődő betűket is: Etelka, Ferenc. Extra, ha 3x is megjelenik egy névben: Angyalka, Dömötör. Normális, ha csak 1x. :Jenő

A hangok jelentése:
A: A kezdet. Összekötőkapocs az isteni világgal. A lelki és fizikai komfort szomjúsága

E: Az önkifejezés kifejezője. Közvetítő szerepet tud játszani a társak és a különféle sznitű szellemi világban.. Ehhez titkos ereje van.

I: Finom lelkiség, érzelem, jóság és emberszeretet. Természete romantikus. Megható védelmet tud nyujtani szerettei számára

O:Mély érzelem jellemzi. A pénzhez is ez az érzés fűzi. Intuíciója gazdag. Ez segíti, h megértse saját rendeltetését, felismerje előre elkészített tervrajzát az élethez. Ez kihozza őt a lét hiúságából.

U: Magas lelki termésre törekvő. Nem épít utópiára. Megéárti a hallgatás nem mindig megalkuvás. Tudja, h az életnek vannak elviselhetetlen rezgései. Segítségére van az elesetteknek.

Az a egyenlő az ával, az e-ével, o-óval, ö-ővel, u-úval stb.
Na nem soha-soha, de nem hiszem, hogy valaha is...

Vissza: “Csillaghajó”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég