Akkor jól értettem, köszi Trilox:)
Na sztm nagy titkot nem árulok el azzal, hogy a Bika jegyében születtem, lásd az aláírásom.
FÖLD ELEM
Föld elemű jegyek: BIKA, SZÜZ, BAK
A fizikai valóságban otthon van, nagyon jól ért mindenhez ami az anyagi világ része. Fontosak számára a tárgyak. Megtartó energiák jellemzik. Az állandóság a fontos számára, a stabilitást, az élete alapját a fix dolgok, személyek ,események jelentik
Ez nagyon betalált nálam, valóban így van. Iszonyatosan ragaszkodom a dolgokhoz, bár szerencsére ez kissé lazult az elmúlt pár évben. Nagyon nehezen dobok ki bármit, tényleg már csak akkor, amikor érzem ezt most már muszáj.
Foglalkozása: szobrász, bankár, kertész, szakács, építész, gazdálkodó
Hátttt.... a kertészeten mindig röhögök, mert eddig az összes zöld növényem kipusztult mellőlem, mert elfelejtettem meglocsolni, de tény szeretem a virágokat:)))
Szakács na az igen, de csakis főzni vagyok hajlandó, olyan menő séf lennék, több szorgos kukta dolgozna a kezem alatt, én dirigálnék.
Építész, bankár, gazdálkodó tőlem nagyon távol állnak.
Általában nehezen változtat mindenen, még a rossz mellett is kitart, mert a másik jelmondata "a járt utat a járatlanért fel ne add", ami szintén egy visszahúzó erő lehet, amennyiben ez egy olyan élethelyzethez, szituációhoz való görcsös ragaszkodást jelent, ami számára teljesen előnytelen, esetleg hátrányos.
na ez sem én vagyok, mert ami szar abból azonnal kilépek, elég önző vagyok ahhoz, h a saját életem fontosabb legyen egy gallyrament álomvilágnál:/
Fontos számára a testi kontaktus, és általában a fizikai sík örömei, az evés, ivás, alvás, szeretkezés.
Nyugodt, és sokáig béketűrő, nehéz kihozni a sodrából.
Itt most heves bólogatás látható
De ha kihoznak a béketürésből, akkor futás
de az is igaz hamar lecsillapszom

Ne ingereld a Bikát, mert egyszer csak felöklel, és a földbe tapos by Lucianaslytherin
"A szexet Isten teremtette. A házasságot a papok." - Voltaire