Jajmá szivem nem kell pirulni , biztosan szépet jelent egy illen kismackó mellett ! Csak nekem fogalmam sincs , hogy mit . :lol:

Moderátor: Adél
Jupiter írta:Gondoltam hozok egy esti hőtérképet, hátha érdekel valakit. Ha ilyen az este, mi lesz holnap? Remélem minél kevesebben mentek dolgozni, vagy ha dolgoztok, akkor valami hűvös helyen teszitek...![]()
Cofffos írta:Elég furán hat, most így az Aia képei után, de idehoztam egy madarast a nem is tudom kinek, akinek régebben rigós képeket is hoztam. Akkor még nem tudtam ezt idetenni, de most lehetőségem lett rá. Ja...és nem találtam sehol azt a totyikot, ahol a rigózás volt, gyanítom elmerült a süllyedő hajóval.
Szóval én is tudok bűvölni ám....
![]()
állatkert írta:Pff Azthiszem, nekem ez a képbeillesztésesdi nekem sosem fog menni.
Jupiter írta:állatkert írta:Pff Azthiszem, nekem ez a képbeillesztésesdi nekem sosem fog menni.
Mielőtt másolod, nézd meg, hogy Bit kép-e, illetve Nem megjeleníthető-e. Ha e kettő közül valamelyik, akkor az istennek sem fog megjelenni... nemhogy egy csókának...![]()
![]()
Lancet írta:állatkert írta:Pff Azthiszem, nekem ez a képbeillesztésesdi nekem sosem fog menni.
Dehogynem.![]()
A "Padlás" részben van "Próba" topik, ott lehet kísérletezgetni.Illetve ezen a linken találsz képes használati útmutatót (az elején a hozzászólásgyártás van, a második felében pedig a képbeszúrás): http://www.padlas.hu/Oktatas.htm
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég