Csillagjegyek - leírások komolytalanul

Csillagokról, csillagjegyekről – komolyan, komolytalanul

Moderátor: Adél

Avatar
Trilox
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 3051
Csatlakozott: 2006.02.13. 23:09
Kapcsolat:

Csillagjegyek - leírások komolytalanul

HozzászólásSzerző: Trilox » 2006.04.08. 18:49

Gonoszkodó horoszkóp


Kos (03. 21. – 04. 20.)
Főnöknek nem vagy jó, mert fejjel mész a falnak. De beosztottnak sem vagy az igazi, mert fejjel rohansz a főnöknek. Kollégának sem vagy jó, mert olyan lusta vagy, mint a lajhár. Ügyfélnek azért nem felelsz meg, mert tiszteletlen vagy. Ügyintézőként pedig isten mentesen meg tőled, hiszen minden ügy az agyadra megy. Kritikusnak sem vagy jó, mert nem tűröd a vitát. A férj szerepére azért nem vagy alkalmas, mert könnyen feladod. Feleségnek pedig azért nem, mert nem vagy elég megértő. Járművezetőnek sem vagy jó, mert olyan erőszakos vagy, mint a piaci légy. Gyalogosnak meg azért nem, mert hebehurgyán közlekedsz. Tapintatlanságod miatt az orvosi pálya sem ideális neked. Fiatalnak azért nem vagy jó, mert minden ellen lázadozol. Öregnek meg azért nem, mert makacs vagy. Eladónak azért nem, mert mindent a vevőre akarsz tukmálni. Vásárlónak meg azért nem, mert gyorsan elveszíted a türelmed, és képtelen vagy sorban állni.
Tudod minek vagy jó? Egyedül Kosnak!


Bika (04. 21. – 05. 20.)
Kétségtelen tény, hogy nem hasonlítasz a madarakhoz. Nem cikázol a szélben, nem csapongsz ide-oda. Állsz két lábbal a földön, mint egy ingatlan. Érdeklődési köröd sem túlságosan széles, keveset olvasol, viszont a Házi Áldást kívülről fújod. Életedben első a kényelem, agytekervényeid is csigalassúsággal forognak, és mire eszedbe jut valami, sokszor besötétedik. Az este pedig a családodé, és a korai alvás is fél egészség, így aztán nem is élsz altatókon. Humorod sajátságos, de úgy is mondhatnánk, hogy kevés, így aztán könnyen azt gondolod, hogy az emberek rajtad mulatnak. Ha pedig felheccelnek, akkor vérbe borul a szemed, agyad vörös köd borítja el, és jaj annak, aki a közeledbe kerül, mert vér fog folyni! Nekimész a szerencsétlennek, mert nem érted a viccet, és nem hagyod abba, csak akkor, amikor a többiek téged döfnek le.


Ikrek (05. 21. – 06. 21.)
Olyan vagy, mintha tudathasadásod lenne. Kijelented magadban, hogy szereted Rózsit, aztán nyomban felteszed a kérdést magadban: de vajon igazán szeretem őt? Ő lenne nekem az igazi? Vagy tovább keresgéljek? Így aztán egyik kapcsolatból a másikba esel, és megbízhatatlanná válsz. Állandóan tele vagy tervekkel, könnyen ígérsz, sőt, embertársaid segítségére is sietsz, de csak elméletben. Ha tettekre kerül a sor, akkor felhúzod a nyúlcipőt, és gyorsan lelépsz. Különösen igaz ez, ha pénzről van szó, így aztán te vagy a környezetedben a leghíresebb fogtechnikus. Ismerőseidnek pedig az agyára mész az örökös tervezgetéseddel, vagy amikor a véleményüket kérdezgeted, amire oda sem figyelsz, el sem jut az agyadig, nem hogy megfogadnád, amit mondanak.


Rák (06. 22. – 07. 22.)
- Tegnap olyan rosszkedvű voltam – mondod ma jókedvűen.
- De most sokkal vidámabb és optimistább vagyok – és amint kimondod, hirtelen el is szomorodsz.
- Persze, hiszen semmi okom rá, hogy vidám legyek! – állapítod meg magadban, és ez pokoli jókedvre ingerel téged.
Olyan vagy, mint az időjárás. Teljesen kiszámíthatatlan, amitől a környezetedben azt mondják rád, bolond lyukból bolond szél fúj. Egyébként te vagy az éjszaka embere, éjfélkor képes vagy egy fantasztikus kávét főzni, okosan világítanak szemeid, és az éjszaka leple alatt szerencsésnek tűnő terveket szövögetsz. Aztán ahogy jön a reggel, úgy hullik darabokra az álom. Ájultan ébredsz fel, elkésel a melóból, és lemaradsz mindenről. Napközben nyitott szemmel alszol a munkád fölött, amire főnök megjegyzi: Mi az, maga holdkóros?
Majd ahogy feljön a Hold égen, úgy lesz körülötted minden csupa napsütés! Alig akad ember, aki megértene téged!


Oroszlán (07. 28. – 08. 22.)
Tudod milyen vagy? Mint egy zsebdiktátor. Egy mini Napóleon. Leggyakrabban elhangzó mondataid:
- Jó, jó, tudom, hogy ordítok! De merje valaki azt mondani, hogy nincs igazam?
- Nem harapom le az orrod, gyere csak közelebb! És az ég szerelmére, ne ilyen alázatosan, hétrét görnyedve! A fejembe száll a vér, ha csak rád nézek!
- Takarodjál ki innen, érted?! És gyere be még egyszer, de kopogtatás nélkül, és próbálj meg artikulálni, hangosan, felemelt fejjel beszélni, mert széttéplek!
- Ne hátráljál nekem kifelé, mert mindent elviselek, csak az alázatoskodást nem!
- Te mondtad az értekezlet után, hogy akinek az Isten hivatalt ad, annak észt is ad hozzá? Mert, ha igen, akkor ez nagyon helyes megállapítás volt! Legközelebb említsd meg bátran, nagyobb nyilvánosság előtt. Mert nagyon nagyra becsülöm az őszinteséget!


Szűz (08. 23. – 09. 22.)
Honnan ismered fel a Szűz jegyűeket? Például a lakásukról, ami ragyog a tisztaságtól, náluk még az előszobaszőnyeg rojtjai is mértani alakzatokat vesznek fel. A Szűz férfit otthoni környezetben úgy ismerheted fel, hogy a leggyakrabban a konyhaasztal mellett, mackóban üldögél, és kedvenc hobbijának, a bélyeggyűjtésnek hódol. Elragadja őt a szenvedély, ha a virág- vagy történelmi sorozatát rendezgetheti az albumában. A Szűz asszony nett, és nem szégyelli agyonmosott, nejlon otthonkáját, amiben képes egész nap a konyhában tenni-venni. A Szűz gyermekek igen tisztelettudóak, szófogadóak, és rendkívül pechesek, állandóan történik velük valami malőr. Szögbe lépnek, elszakítják a ruhájukat, összekenik magukat, és ehhez bűnbánó ábrázatot vágnak, amitől előbb-utóbb a szüleik agyára mennek.


Mérleg (09. 23. – 10. 22.)
Jelmondatod: mindenkinek igaza van! Így aztán rendszerint kétkulacsosnak, és egy idő után elviselhetetlenül idegesítőnek tartanak. A bizonytalanságod, vagy a másoknak való megfelelési kényszered miatt nem diplomatikusnak, hanem hazudozónak tartanak. Egyébként többféle Mérleg van:
Patika Mérleg: Olyan érzékeny vagy, mint a mimóza. Melletted nem lehet sem tévézni, sem zenét hallgatni, és talán még hahotázni sem a telefonba, mert rögtön előhozakodsz a „Szétmegy a fejem!” mondattal, amivel nyomban elveszed a másik életkedvét.
Mázsa Mérleg: Az előző ellentéte vagy, akár a hátadon is vághatják a fát, vagy a fejed tetején is táncolhatnak, mert észre sem veszed. Ha rád szakad a ház, akkor csodálkozva megkérdezted: Történt valami? Emiatt aztán olyan érzéketlennek tartanak a környezetedben, mint egy fatuskót.
Tányér Mérleg: Semmit sem adsz önszántadból. Mindenért azonnal viszonzást vársz. Vagyis még mielőtt adnál, gyorsan tudni akarod, hogy a másik serpenyőbe mi lesz az ellensúly. Ezért kedvenc mondatod: „A tiéd leszek, de mit kapok cserébe érte?”
Kalmár Mérleg: Nem foglalkozol azzal, ha valami nem úgy sikerül, ahogy ígérted. Vagy ahogy ezt várják tőled. Hiszen, mi történhet? Attól, hogy még nem egészen stimmel valami, nem fog összedőlni a világ! Nem így van?


Skorpió (10. 23. – 11. 21.)
Közöny és szenvedély, ördög és angyal, apály és dagály. Mindezek rád vonatkoznak. Képes vagy a tűző napon kiülni egy sziklára, és ájultan élvezni a forróságot. Szakadó esőben tönkreázni a gyönyörűségtől. Sokan azt hiszik rólad, hogy támadó vagy, pedig te nem ismered a támadást, csak az önvédelmet. Egyetlen fogást alkalmazol, ami halálos: összegömbölyödsz és a fejed felett előreszúrsz. Ha jól belegondolunk, akkor rokonságban állsz az elefánttal. Mert alapvetően szelíd vagy és békés. Ám, ha egyszer betelik a pohár, akkor eltaposod az embert. Aki ennél a hasonlatnál felteszi a következő kérdést, az feltehetőleg nem ismer téged: "Na, jó, de az elefánt tekintélyes állat. Ellenben egy ilyen parányi, csúf kis féreg, mint amilyen a Skorpió, hogyan jön egyáltalán ahhoz, hogy védekezni merészkedjen?" És ezután már jobb lenne, ha nem is akarna megismerni téged…


Nyilas (11. 22. – 12. 21.)
Te vagy a társaság öröme, rád mindig lehet számítani. Ott vagy az összes kiránduláson, a legénybúcsún, és ha jól be kell rúgni, akkor is. Te vagy az, aki nemcsak január elsején fogadkozik, hanem akkor is, ha másnapon ébred, és nagy hangon adja elő, hogy új életet kezd. Amit persze nem tart be! Életművésznek tartanak, mert az embereknek fogalmuk sincs arról, az állandó pénzzavar ellenére honnan telhet mégis mindig mindenre. Szimpatikus egyéniség vagy, de mindenhonnan elkésel. Ha a főnököd értekezletet tart, neked egy órával előbb szólnak, és még akkor is képtelen vagy az időt tartani. Szilaj vagy és mértéktelen, nyugtalan és zabolátlan. Állandóan önmagaddal állsz harcban, talán azért, mert az állatövben kentaurként ábrázolnak. A felsőtested ember, az alsó ló. Vagyis röviden torzó vagy. Igaz, a csupa szíved miatt mindenki olyannak imád, amilyen vagy.


Bak (12. 22. – 01. 19.)
Ha nem tudod, hogy milyen a Bak, akkor képzelj el egy kis gyalogösvényt a hegy oldalában, amelyet egy hatalmas sziklatömb torlaszol el. Jön egy kiránduló csapat, akik között van egy Bak jegyében született. Mindenki megkerüli a követ, csak a Bak áll meg búsan előtte. A többiek már vígan messze járnak, de a Bak még mindig lehorgasztott fejjel a kő előtt áll. Aztán másnap újra kimegy a kőhöz, és harmadnap pedig már visz egy vasrudat is magával. Megpróbálja egyedül kiemelni vele a sziklát, persze eredménytelenül. Az idő lassan őszbe fordul, majd jön a tél, de a Bak még mindig próbálkozik a sziklával. Tavasszal már kötéllel, csörlővel felszerelkezve érkezik a kőhöz, közben a barátai elfelejtik őt, a családja is darabokra hullik, és a Bak egyedül marad. Végül a kő elégeli meg a Bak makacsságát, és fogja magát, arrébb megy.


Vízöntő (01. 20. – 02. 18.)
Te vagy a nagy beugrató! Képes vagy fordítva felvenni az ingedet, és meggyőzni arról a többieket, hogy ez a legújabb divat. Komolyan kifejted, hogy valódi angol szövettel vonatod be a kocsidat, és kétsoros gombolás lesz az ajtaján. Állandóan szerepet játszol, és magad vagy a két lábon járó rejtély. Nem várod meg, hogy az emberek kinevessenek, hanem te nevettetsz. Rendkívül feledékeny vagy, már egészen fiatal korodban érdemes lenne ginszeng-gyökeret szopogatnod, hogy ne felejtsd el az ötleteidet. Naiv vagy, aki még felnőtt korábban is képes léggömböket eregetni. Mellesleg, ha a barátaid nem vigyáznának rád, éhen is halnál. Ritka típus vagy – szerencsére, mert nagy bajban lenne az emberiség, ha sokan lennétek. Igaz, akkor lenne még nagyobban, ha nem is léteznétek!


Halak (02. 19. – 03. 19.)
Ingatag, érzékeny, állandóan másra vágyakozó és örökké elégedetlen vagy. Kicsit olyan Savanyú Jóska. Hiszen a játszótársakat elkerülöd, inkább magányosan üldögélsz a vízparton. Képzeletben elhatározod, hogy tengerész leszel. Persze, ha a parton találkozol halászokkal, akkor inkább halásznak állsz. De nem vagy tőle boldog. Azt tervezgeted, hogy jobb lenne, ha te szállíthatnád ki a halat a nagy szálloda éttermének. Rád bízzák a munkát, és te rájössz, hogy milyen jó lenne mégis liftesnek lenni a puccos hotelben. És nem mész vissza a halászhálók közé, hanem egyenruhában nyomogatod a lift gombjait. De már azon jár az eszed, milyen jó lenne, ha kiküldenének a reptérre, a vendégek poggyászáért. Nem telik bele sok idő, és az álmod valóra válik. Aztán persze nem mész vissza a szállodába, hanem pilótának állsz. És persze ettől sem vagy boldog, hanem széttárod a karjaid, és nagyot sóhajtva azt mondod: "Nem valósult meg az álmom, nem lehettem tengerész! De mit is tehetnék? Bele kell törődnöm a sors akaratába."
Na nem soha-soha, de nem hiszem, hogy valaha is...
Avatar
TG.
Gömböc
Gömböc
Hozzászólások: 81
Csatlakozott: 2006.02.14. 19:53
Tartózkodási hely: Mátrix

HozzászólásSzerző: TG. » 2006.05.12. 20:32

Villanykörte


--------------------------------------------------------------------------------


Lássuk a régi jó villanykörte-problémát, most ezúttal csillagjegyekre!


- Hány KOS kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Csak egy! Talán valami nem tetszik?!

- Hány BIKA kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy elég, csak győzd meg, hogy a régi, kiégett körte értéktelen, és ki
kellene dobni!

- Hány IKREK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Kettő. Az egyik tartja a létrát, és összehajtogatja a vasalt ruhát,
a másik kicseréli a körtét, és elkészíti a vacsorát.

- Hány RÁK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy, de csak akkor, ha nem tudja újra éleszteni a régit.

- Hány OROSZLÁN kell egy villanykorte kicseréléséhez?
- 30. Egy, hogy kicserélje, és 29, hogy ezt megtapsolja.

- Hány SZŰZ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Nagyjából 1.000.000 , - egymilliómodnyi hibalehetőséggel.

- Hány MÉRLEG kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Hát . . . egy . . . vagyis . . . kettő . . . azaz, inkább mégis egy . . .
vagy. . . talán mégis inkább kettő .. . ez így jó lesz válasznak?
Egyáltalán, muszáj kicserélni azt a villanykörtét?

- Hány SKORPIÓ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- SEHÁNY! A sötétség jó lesz!

- Hány NYILAS kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Süt a nap, gyerek még az idő, előttünk még az egész élet,
te pedig odabent egy ostoba kiégett villanykörtén rágódsz??

- Hány BAK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- A válasz bizonytalan. Nincs elég információ megadva.
Milyen magas a plafon? Milyen nagy a villanykörte?
A legjobb lenne odamenni, és felügyelni az egész műveletet!

- Hány VÍZÖNTŐ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy se, de ha 10 vízöntő összejön, megszervezi a villanykörte-
konferenciát, és feltalál egy új, forradalmi, ön-kicserélő fajtát!

- Hány HALAK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Villanykörte??? Miféle villanykörte???
...reménykedve, hogy a véletlenek milliárdjából a számunkra kedvezoek hatnak...

The cinema is truth at 24 frames a second, and every cut is a lie.
Avatar
Trilox
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 3051
Csatlakozott: 2006.02.13. 23:09
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Trilox » 2006.06.12. 11:57

Bűnügyi horoszkópHalak (Pisces) (február 21-tôl március 20-ig)

Többnyire iszákos alaptermészetű, aki nemegyszer eltéveszti a kellő mértéket, a bűncselekményeit is gyakran követi el ittas állapotban, és ilyenkor hajlamos arra, hogy hülyeségeket csináljon, mindenfelé árulkodó nyomokat hagyjon. Ha nem vigyáz, könnyen válhat kábítószerfüggővé is. Amennyiben elkapják, képes rendkívüli fantáziával különféle hazugságokat kieszelni, és azokat még a gyakorlottabb kihallgatóival is elhitetni. Erősen vallásos és babonás, hisz abban, hogy az általa megölt emberek szellemei visszajárnak. Nem mintha félne tőlük, inkább csak az zavarja kissé, hogy rendesen meg sem tudja őket rugdosni.


Kos (Aries) (március 21-tôl április 20-ig)

Nagyon jó szervező, határozott, másoktól, de önmagától is szigorúságot követelő, vagyis igazi maffiafőnök típus. Hibája, hogy esetenként meggondolatlan, könnyen eljár a keze, sőt a revolvere. Szeret a tűzzel nemcsak átvitt értelemben is játszani, gyakori a kosok között a piromániás és a robbantgató. Óvakodjék a hétfői tárgyalásoktól és kihallgatásoktól, ezek nem hoznak számára szerencsét! Ugyanígy a félszemu rendőrök sem... Különösen öregkorában vigyázzon az egyenruhásokkal, mert nagy esélye van arra, hogy az akasztófán végzi, vagy az élete utolsó napjait rács mögött tölti.


Bika (Taurus) (április 21-tôl május 20-ig)

Kiegyensúlyozott, a keze nyugodt. A bikák a legjobb mesterlövészek és mackósok, ráadásul gyakran rendelkeznek abszolút zenei hallással, ami nemcsak a zenekari árokban, de a számkombinációs trezorok kinyitásánál is nélkülözhetetlen adottság. A megszerzett pénzt nem herdálja el, inkább a családjára költi. Nem iszik, nem dohányzik, ideális családapa lenne, csak sajnálatosan a foglalkozása éjjelente gyakran elszólítja otthonról. Túlzott féltékenysége viszont nem egyszer sodorja bajba. Az élete párját szinte a tulajdonának tekinti, és ha valaki őt el akarja venni tőle, ezért még ölni is képes.


Ikrek (Gemini) (május 21-tôl június 21-ig)

Közöttük találhatók a legügyesebb, legrafináltabb szélhámosok és ügyvédek, akiket igen jó üzleti érzékkel is megáldott a sors. A másoktól kicsalt pénzt hatékonyan tudják forgatni, gyarapítani. Nagydumások, hajlamosak a bigámiára, házasságszédelgésre, és nem ritka közöttük a selyemfiú sem. Gyöngéjük az arany és a drágakövek, ezek miatt hajlamosak néha túl nagy kockázatra is. Jó érzékük van a bélyeghamisításhoz, a hamis-pénz előállításához, a fiktív okiratok, igazolványok gyártásához, de sikerrel próbálkozhatnak még a zsebmetszéssel is. Idősebb korukban viszont már általában a bűn ostorozói, a magasztos erkölcsi elvek hangoztatói, nemegyszer vallási célzatú bőkezű adakozók, sőt humanitárius alapítványok létrehozói is.


Rák (Cancer) (június 22-tôl július 22-ig)

Nehezen válik bűnözővé, inkább sértettnek alkalmas alany. Ám, ha sikerül megnyerni a jó ügynek, megbízható társra lelhetsz benne. Bűnsegédként, orgazdaként vagy bűnpártolóként a legjobb, de elsőrangú tippadó is válhat belőle. A megérzései kiválóak, és ha elkapják, nyugodt lehetsz, soha nem fog beköpni. A társai viszont gyakran kihasználják, becsületességével, egyenességével visszaélnek és rákenik a balhét. Nincs szerencséje a hatóságokkal sem, a rendőrök gyakran ok nélkül is bántalmazzák. A bíróságokon is általában súlyosabb büntetést kap, mint amit megérdemelne.


Oroszlán (Leo) (július 23-tôl augusztus 23-ig)

Általában magányos farkas, aki agglegényként éli le életét, de a sarki hölgyek mindig számíthatnak rá, mint olyan lovagra, aki megvédi őket a részeg, vagy kábítószeres huligánoktól, továbbá természetesen önzetlenül vigyáz a pénzükre is (akár óhajtják ezt a sarki hölgyek, akár nem). Kiváló tehetséget árul el kocsmai, vagy utcai verekedésekben, pofonjait méltán szokták emlegetni jobb vendéglátós körökben. Nagy ereje ellenére ritkán öl meg bárkit is, legfeljebb enyhébb mértékben nyomorékká tesz.


Szűz (Virgo) (augusztus 24-tôl szeptember 23-ig)

Racionális egyéniségük miatt közülük kerülnek ki a legjobb zsernyákok. Jó megfigyelőképességgel rendelkezik, egyúttal logikus gondolkodású, mindemellett rendszerető. Az üzleti érzéke is jobb az átlagosnál, ezért ritkán jut eszébe holmi lóti-futi őrmestert játszani egy lepusztult kerületi rendőrségen. A belüggyel legfeljebb többnyire csak úgy kerül kapcsolatba, mint az útlevélosztály vagy a központi nyilvántartó hivatal vezetője. Nyomozó parancsnoknak ugyanis sohasem neveznék ki, ahhoz túl jó eszű. Amennyiben bűnöző pályára lép, igen ritkán bukik le, de ez esetben is megússza felfüggesztéssel.


Mérleg (Libra) (szeptember 24-tôl október 23-ig)

Leginkább a gazdasági bűncselekmények - a fehér-galléros bűnözés - területén érhet el számottevő eredményeket. Családszerető, a börtönbe zártságot igen nehezen viseli, ezért sajnos viszonylag könnyen rávehető a beismerő vallomásra, sőt bizonyos körülmények között még a spicliskedésre is. Jó kézügyességgel rendelkezik, ezért a zsebmetszésben is sokra viheti. A gagyizást (hamis arannyal üzletelést) viszont nem neki találták ki. Feltétlenül óvakodjék a vörös hajú bírónőktől!


Skorpió (Scorpio) (október 24-tôl november 22-ig)

Intelligenciaszintje igen magas, másokkal nem szívesen társuló típus. Közülük kerülnek ki a legjobb bérgyilkosok, mert igen nagy önfegyelem, bátorság és még nagyobb pénzéhség a fő jellemzőjük. Nagy érzéke van az előre kitervelt hidegvérű gyilkosságok precíz végrehajtásához. Bankfőkönyvelőként akár milliárdokat is el tud sikkasztani, a lebukás veszélye nélkül. Gyakorta jellemzője viszont a szexuális szabadosság, ezért ha nem fékezi ösztöneit, könnyen követ el ilyen jellegű bűncselekményeket is, például megrontást, szemérem elleni erőszakot.


Nyilas (Sagittarius) (november 23-tól december 21-ig)

A szokványos bűnözést nem neki találták ki, hiányzik belőle a kitartás, jellemzője viszont a rögtönzés, a kapkodás, ezért könnyen hagy a helyszínen mindenféle árulkodó nyomokat. A fantáziája viszont rendkívüli, ezért az intellektuális bűnözés- csalás, befolyással üzérkedés - fekszik neki, ahol a kriminalisztikának nincs akkora jelentősége, inkább a pénzügyi, computer-technikai ismereteknek. Ha megfelelően képezi magát, kiváló hacker válhat belőle, és képes a legnagyobb pénzintézetek legtitkosabb programjaiba is behatolni, és azok működését a saját javára befolyásolni.


Bak (Capricornus) (december 22-tôl január 20-ig)

Alaptermészete, hogy bár igen könnyen alakít ki baráti kapcsolatokat, mégis indulatos, akaratos, ezért gyakran követ el erőszakos cselekedeteket, sőt meglehetősen bosszúálló is, és ha kell, a céljai elérése érdekében a különféle mérgek alkalmazásától sem riad vissza. Szeret dicsekedni bűnözői voltával, gyakran és szívesen nyilatkozik a bűnügyi magazinoknak. Ha börtönbe zárják, könnyen lép társaival homoszexuális kapcsolatba, még akkor is, ha korábban nem voltak ilyen hajlamai.


Vízöntő (Aquarius) (január 21-tôl február 20-ig)

Ô az, akit akármennyit vernek a rendőrök, nem tesz beismerő vallomást. Pókerarccal képes elviselni azt is, ha sorsdöntő bizonyítékokat raknak az orra elé változatos módon bűnözik, ezért leleplezni is roppant nehéz, mert a módszereit variálja, pontosabban folyamatosan fejleszti. Szociális érzékenységgel áldotta meg a sors, olyan mint Rózsa Sándor, a szegényeket ritkán rabolja ki, inkább a gazdagokra utazik. Az egyenruha látványa irritálja, ezért hajlamos a hivatalos személy elleni erőszakra. A természetet viszont nagyon szereti. Különösen a drágább tengerpartokat.
Na nem soha-soha, de nem hiszem, hogy valaha is...
Avatar
TG.
Gömböc
Gömböc
Hozzászólások: 81
Csatlakozott: 2006.02.14. 19:53
Tartózkodási hely: Mátrix

HozzászólásSzerző: TG. » 2006.06.13. 09:06

Szex-szerelem 2006

Kos

Kedves Kos! 2006-ban eléggé fordulatos lesz a szerelmi életed. Nagyon sokanakarnak veled majd egész évben baszni. Ha nincs még partnered, akkor számíthatsz rá, hogy az év elején megtalálod őt. Ha van már párod, kapcsolatotok még mélyebb lesz idén, sőt még az is lehet, hogy születik egy kurva kölyköd. A munkahelyeden ne várj túl sok változást, ugyanis olyan rohadt egyhangú lesz, mintha lenne egy zongorád, amin csak egy billentyű van és azt vernéd órákon át, mondván milyen szép dalt komponáltál. Jutalmul nyár környékén kapsz egy pónilófaszt a picsádba, amely majd eggyel följebb ugraszt a ranglétrán. Persze ez csak akkor érvényes, ha dolgozol, mint az állat. SokKos szerencsét ez évre bazmeg!


Bika

Kedves Bika! Arra vágysz, hogy végre szerelmes légy, mint egy szerelmes légy. Jól figyelj oda a szemhéjaid között lévõ gombbal, mert úgy néz ki, február-márciusig bezárólag meg is találod akibe be-ki ki-be te breki. Amikor majdan bimbódzanak a Virágok, s rügyeznek a fuck, bizony hormonjaid is túltengenek és ekkor bizony kapsz majd te is a pofádra, meg ő is. Általában te egy kiegyensúlyozott természetű ember vagy, de ha hazugságon kapsz valakit, akkor aztán kurva nehéz újra a bizalmadba kerülni, főleg hogyha arról a köcsög párodról van szó. A viták viszont hamar elcsendesülnek és akkor jöhet a mindent bele. Nézzük a munkát. Ezen a téren sajnos továbbra is szerencséd lesz, amit rád bíznak, azt tökéletesen el is végzed. Örülnél neki, ha szarással kellene keresned a pénzt mi? Az nagyon jól megy neked. Tökéletesen meg tudod formázni, mint egy keramikus! Hogy csobbanna egyszer föl egészen a szemedig bazmeg! Hát igen. A szar munkához is idő kell. Csakhogy nem ezzel keresed sajnos kenyered, így csak azt mondhatom, sok szerencsét 2006-ra!


Ikrek

Kedves Ikrek! Ha még egyedül vagy, akkor ebben az évben egy olyan emberrel fog összehozni a sors, aki egyáltalán nem fog hasonlítani eddigi partnereidre. Sem kívül, sem belül. Bizony bele fogsz esni, mint a paraszt a szőlősbe. Remélem azért nem gondolkozol azon, hogy mondjuk egy kutyával kéne közösülnöd. Esetleg csirkével. Szóval nemsokára jön a február, mely fergeteges szerelmet ígér, viszont kibaszott féltékeny leszel, de hát ez így van rendjén. Mivel te egy szabadságszerető ember vagy, így nagyon furcsa lesz neked, mikor tavasszal teljesen kivetkőzöl magadból és tapadni fogsz szerelmedre, mint geci a lepedőre. Egyszerűen le sem akartok majd szállni egymásról bazmeg! Fúj! Az a rengeteg lucsok, nedv, meg trutyi, ami kijön belőletek, azzal igazán jól fog lakni az a sok pici ágylakó atkababa, akik még szopnak, de azok is, amelyek már szívnak. Nosza!


Rák

Kedves Rák! Most már tényleg arra vágysz, hogy megtaláld az igaz szerelmed. Azt az embert, akivel őszintén megbeszélhetsz mindent, s aki társad lesz akkor is, ha éppen szar minden, s akivel végre lehet tervezgetni. Szívesen lemondanál már az állandó maszturbálásról is, mert már nagyon unod, hogy mindig keresned kell egy zugot, ahol megbújhatsz. Van egy jó hírem bazmeg! Ebben az évben megtalálod azt, akire mindig is vágytál. Végre nem hajszolod agyatlanul a kalandokat, valamilyen szinten mondhatjuk, hogy benő a fejed lágya és leállítod magad. Na ez az, ami meghozza neked a kibaszott szerencsét. Tudod mindig akkor jön, ha nem keresed. Szóval kurva szerelmes leszel és ezek után tudni fogod mit akarsz kezdeni magaddal, az életeddel és a kapcsolatoddal. Jól van na! Nem azt mondom, hogy ezek után fel kell hagynod kedvenc időtöltéseddel, de most már lesz egy ember, aki jól besegít neked. 2006-ben kurva sokat fogsz tanulni. Nem csak az élettől, hanem bizony könyvekből is. Habzsolod a tudást, de rád is fér. Valahogy fel kell tornázni az IQ-t legalább 80-ra, mert ősszel majd bizonyítanod kell, hogy nem is vagy te olyan hülye. Hát mindent bele!


Oroszlán

Kedves Oroszlán! Háhá! Had' legyek már egy kicsit kárörvendő bazmeg! Ha párkapcsolatban élsz, bizony tavasszal kiteszed a köcsög szűrét! Rohadtul ráunsz, méghozzá annyira, hogy úgy elküldöd a picsába, hogy fingani sem tud majd. Nincs kegyelem. Rájössz, hogy ennek a kapcsolatnak már semmi értelme. Hiába is akarnátok még folytatni, nem fog menni. Amíg tavasszal másoknál általában nedvedzik a pina és áll a fasz, addig nálad a pofád fog nyáladzani, és a párod áll majd úgy mint egy fasz és néz majd ki nagy kerek szemekkel a kud-arcából. Nyáron fogsz azért kefélgetni ezzel-azzal, de az új szerelem őszig várat magára. Olyan szerelmes leszel belé, hogy annál jobban már csak a pénzét fogod szeretni. Érthető ugye? Mellette végre anyagilag is biztonságban érezheted magad, más nem is nagyon számít. Csalni persze őt is fogod, mert hát a pénz az nem egyenlő a szex-el. És te nagyon szeretsz dugni.


Szűz

Kedves Szűz! Ha független vagy, akkor bizony használd ki ezt a kis alkalmat arra, hogy élvezd a szabadságot, mert néhány hét és betoppan az igazi. Aztán telik múlik majd az idő jön a nyár és azon veszed magad észre, hogy már nem is kefélsz félre, ahogy szoktál bázmeg! Elgondolkodsz rajta, hogy most már tényleg leállítod magad, sőt legszívesebben már gyűrűt is látnál az ujjadon, ha nem fosnál tőle annyira. Szerelmed idősebb lesz nálad, aki ráadásul a ranglétrán is sokkal feljebb van mint te, ráadásul téged is segíteni fog, hogy feljebb juss. Fene azt a mocsok képed! Sajnos azonban ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani, valószínűleg ősszel már mehetsz is a picsába. Hát igen. Nem jó az, ha a környezeted rajtatok röhög és senki nem nézi jó szemmel, hogy együtt vagytok. Munkádban ebben az évben is 100 %-os leszel, ügyelsz arra, hogy ne hibázz. Hát ne is baszd el!


Mérleg

Kedves Mérleg! 2006 elején egyszerûen nem bírsz magaddal bazmeg! Állandóan csak a szexen jár az eszed, szíved szerint mindenkivel csak dugnál, ezért van az is, hogy szemeid kigúvadnak úton-útfélen. Hát nyomassad amíg lehet, mert nyáron beleakadsz egy olyan emberbe, aki teljesen elcsavarja azt a búvalbaszott fejed. Kurva jó lesz vele az ágyban, legszívesebben ki sem mozdulnál a paplan alól mellõle, állandóan csak kefélni fogtok. Ha épp nem vagytok együtt, akkor is csak arra tudsz majd gondolni, hogy mikor találkoztok újra és akkor, mint a nyulak. Lehet, hogy ősszel még arra is rászánod magad, hogy eljegyezd. Munkahelyeddel viszont egyre jobban tele lesz a faszod, így azon töprengsz majd, hogy elhúzz a vérvörös faszba onnan. Valószínűleg azonban még egy darabig ott fogsz görcsölni.


Skorpió

Kedves Skorpió! Neked állandóan viszket a valagad. Miért van az, hogy mindig csak kúrnál, kúrnál, kúrnál? Megállás nélkül szemezel mindenkivel, húzod a strigulákat egymás után. Tavasszal viszont megálljt parancsolhatsz a kicsapongó picsádnak, mert jön egy arc, akinek nem tudsz majd ellenállni, rohadtul vonzó lesz számodra és mit ad Isten, még hűséges is leszel hozzá. Nem kérdéses, szerelmes leszel baszki. Az év vége felé szinte izzani fog a nemiszerved, szenvedélyes keféléseknek lehetsz tulajdonosa. A munkahelyeden valószínüleg te leszel a kisfõnök, amit munkatársaid örömmel fognak konstatálni, ugyanis így sokkal jobban fog menni a meló. Ki tudja miért? Nem hinném, hogy azért, mert valójában te egy kis geci vagy.


Nyilas

Kedves Nyilas! 2006 számodra elég jól kezdődik. Még a télen - ha egyáltalán ezt nevezhetjük télnek - belebotlasz egy régi ismerősödbe, akivel annak idején jókat keféltetek, vagy legalábbis tetszettetek egymásnak. Ez az illető februárra várható. Iszonyatosakat fogtok baszni, egymás után fogsz élvezni. Ráadásul úgy néz ki, ez egész évben így lesz. Tavasz, nyár, ősz, tél, mindegy neked, végig kúrod az évet vele. Ráadásul nem akárhogy. Elölről, hátulról, oldalról, felülről, alulról, sőt még az extrém -, néha disznó dolgoktól sem riadsz vissza, rengeteg új dolog jut majd az eszedbe és azokat ki is fogod próbálni és ennek partnered örül majd a legjobban. Tippeket most nem adok, de nem is kell. Ősszel viszont már nem csak kefélni fogtok, hanem alkalmasint úgy leugatjátok egymást, hogy azt sem tudjátok majd, ki a soron következő, akinek mennie kell a picsába. De ez még jobban fel fogja korbácsolni az érzelmeket és még nagyobbakat fogtok a veszekedések után reszelni. Nem mondom, azért lennék a helyedben.


Bak

Kedves Bak! Ha esetleg még egyedül vagy, nem kell sokáig várnod, mert 2006-ban biztos, hogy találsz magadnak párt. Még azt is megkockáztatom, lehet, hogy házasság lesz belõle. Persze ez nem mindegyikőtökre vonatkozik, mert például az a bak, akinek még nem nőtt szarva, az le van szarva. Ezzel szemben a párkapcsolatban élõ bakok sosem tapasztalt ragaszkodást és szerelmet kapnak partnerüktõl. Tudod miért? Mert egyrészt jól nézel ki, másrészt olyan belső kisugárzásod van, hogy az már szinte vérlázító, hogy basszalak pofán! Ha egyszer is le tudna rohadni a mosoly a képedről, azt hinném beteg vagy. Bár szerintem te még a koporsóban is vigyorogni fogsz és még a halál is beizgul majd, ha meglát. Ennek köszönhetően nem csak a párod, hanem a körülötted levő emberek sokasága is kikezd veled. Hát így jártál.


Vízöntő

Kedves Vízöntő! Szerelmi életed az év elején elég viharos lesz, de ez nem fog ám olyan sokáig tartani. Mi a fasztól vagy így begörcsölve bazmeg? Megmondom én kerek perec. Fosol attól, hogy elveszted a szabadságod, ami neked eléggé fontos, ezért nem látod tisztán milyen jól járnál jelenlegi pároddal. Pedig ez az ember kinyalja a valagad, zsong körülötted, mint cecelégy a nepáli gyerek szaros segglyuka körül, ráadásul azt a kibaszott hülye pökhendi makacs stílusodat is elviseli. Rá akarsz baszni? Gondolj bele, hol találsz még egy ilyen barmot? Van ennél tökéletesebb? Jobb lenne, ha belátnád, nem nagyon. Szóval azt hiszem kicsit belenézel magadba és nyáron dönteni fogsz. Hogy mi lesz a végkimenetel, baszok megmondani. Nehogy má' én!


Halak

Kedves Halak! Az év elején nem lesz gond a kapcsolatodra nézve. Tervezgetitek a jövõtöket, arról pofáztok a legtöbbet, hogy mi legyen, hogyan folytatódjon ez a szörnyû állapot, amit szerelemnek hívnak. Kisebb nagyobb viták is kilátásban vannak köztetek, de amilyen hamar jönnek, olyan hamar el is csendesülnek. Olyan ez, mint amikor azt hiszed kurvára szarnod kell, de amint leteszed a valagad a wc-re, nem jön más, mint egy szerény, árva, már-már inkább csak dacból előszökkenő halk puki. Szóval nem panaszkodhatsz, egyre jobban fogod magad érezni pároddal. Ha még nincs kivel megosztanod gondolataidat, akkor se búsulj, tavasszal megtalálod a szerelmet. Ez az ember odáig lesz érted, ragaszkodni fog hozzád és hűséges is lesz. Mit mondjak erre? Baszódj meg!
...reménykedve, hogy a véletlenek milliárdjából a számunkra kedvezoek hatnak...The cinema is truth at 24 frames a second, and every cut is a lie.
Avatar
Belzee
Főförgeteg
Főförgeteg
Hozzászólások: 2490
Csatlakozott: 2006.03.20. 18:43
Tartózkodási hely: Labirintus
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Belzee » 2006.06.22. 20:47

Két Fogalomra hívom fel a figyelmet
1. Kard-inális
2. Viz-elem
utóbbi különösen sürgető magyarázatra Szorulásom van :P
"A kávé legyen erős, akár a gyűlölet, édes, mint a szerelem, és fekete, mint a diplomaták lelke'"

http://varazsbabkave.dxn.hu/
Avatar
Adél
Főförgeteg
Főförgeteg
Hozzászólások: 1605
Csatlakozott: 2007.03.20. 21:36
Tartózkodási hely: Jelen
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Adél » 2008.04.28. 17:36

(1) NYILAS:

Ahogy mondani szokták: "Ahová lép, ott fű nem terem." Palástolandó balfácánságát, másik (eredendően genetikus) hibáját, a kisebbrendűségi-komplexusból eredő, rangkórsággal vegyes exhibicionizmusát tárja az önre fittyet hányó világra. Nevetséges pózokban próbálja meg másokkal elhitetni, hogy ön pl.: Caesar, V. László, Napóleon, vagy valami hasonló.Rendkívül irigy természete általában nem sokáig hagyja nyugodni labilis lelki egyensúlyát. Még az is irigységgel tölti el, hogy más irigyebb, mint ön.

A világot a szexualitás oldaláról szemléli. Perverz gondolatait, képzelgéseit intézményesített formában próbálja "megetetni" másokkal, pl.: szakdolgozat, diplomamunka, mesekönyv stb.

Szabadidejét haszontalan dolgokkal tölti, pl. horoszkópkészítés. (A szerző ebben a jegyben született. - A szerk.)


(2) VÍZÖNTŐ:

Az ön jelenléte gyakran kellemetlen embertársainak. Hízelgő modorban közeledik másokhoz. Az ilyen módon megteremtett kapcsolatait szinte kizárólag a tisztességtelen haszonszerzés aljas vágya motiválja.

Ezen becstelen érintkezési mód jellemzi egész életvitelét; ezzel magyarázható az önt körülvevő érzelmi űr.

Sivár magányosságát a nagyképűség álcája mögé rejti és gyarló módon anyagi javak felhalmozásával próbál meg elismerést kivívni magának (ami leginkább azért nem sikerül), mert ízlése nem lévén, leginkább giccses kacatok porosodnak szánalmas házi lomtárában (amit egyébként a kutya sem néz meg).

Az ön fogai rosszak, ezért nem mosolyog életének ritka örömteli pillanataiban sem. Bizonyos időközönként bajuszt növeszt és a korábbi hiányosságokat pótlandó állandóan idétlenül vigyorog a fent említett szőrcsomó árnyékában.Ez azonban csak átmeneti megoldás, hiszen eme fedezék miatt könnyen tönkremehet nemi élete. (A férfiak sohasem kedvelték a bajuszos nőket; a nők pedig undorodnak az ön bajszában található morzsa, őrölt kávé és instant kakaópor miatt.)


(3) HALAK:

Önt általában lenézik embertársai és csak azért nem sajnálják, mert modortalanságával állandóan bosszúságot okoz környezetének. Nem szereti sem a növényeket, sem az állatokat, sem az embereket, ezért hagymázos gondolatait egy földönkívüli lénnyel közli, aki ön szerint mindig megbocsát (ezért önnek semmi rossztól nem kell visszariadnia).Szennyes zoknijait egy hermetikusan lezárt zacskóban (ún. biológiai tasak) rejtegeti (csak titkon bevallott szégyenérzettel azok állaga miatt), és fiatal korában szegény mamáját, majd kelepcébe csalt férjét/feleségét kényszeríti azok kimosására.

Az ön szellemi képességei meglehetősen szerények és még ezek kamatoztatására is képtelen. Vonzódik az anarchikus tanokhoz, személyiségének teljes jelentéktelensége miatt az emberek többnyire csak kinevetik mikor nekitüzesedve lázadozik. Ön ebből a gúnyos kacajból azt a következtetést vonja le, hogy van humora - de téved.


(4) KOS:

Kíméletlenül bánik a szavakkal, ezért határozottnak tartja magát, pedig nem az, sokkal inkább kellemetlenkedő pukkancs. Tudja, hogy mások kinevetik, ezért alapvetően bizalmatlan beállítottságú.

Hajlamos arra, hogy önmagáról megfeledkezve, mások előtt piszkálja ki a koszt körme alól, sőt a nyilvános szellentésektől sem riad vissza, amit aztán gátlástalanul a közelben lévő, fiatal lányokra fog.

Egészségtelenül táplálkozik, ami megjelenésében is tükröződik és visszatetszést kelt. Divatosnak képzelt ruhákat visel, de a hasonlóan ízléstelen emberekre gyakorolt hatása is csak hátulról érvényesülhet, hiszen az ön arcán tükröződő jellem mindenkiben (még a hasonszőrűekben is) negatív érzéseket kelt. Ezért nem mer tükörbe nézni.

Lábujjait felnőtt fejjel már nem képes úgy széttárni, mint kisgyermek korában, ez aztán súlyos lelki problémák forrása (éjjelente gyakran sír emiatt).(A szerk. ennek jegynek a havában látta meg a napvilágot. - A szerk.)

(Nem minden szerkesztői megjegyzés a szerkesztőé. - A szerk.)


(5) BIKA:

Félelmet kelt embertársaiban megmagyarázhatatlan, összefüggéstelen cselekedeteivel. Maga előtt is igyekszik tetteit igazolni, környezetének bizonygatni magatartásának intellektuális mozgatóit. Az ön életének központjában azonban az ösztönök állnak. (Elég, ha az ön valamelyik jóízűnek titulált étkezését végigszenvedjük.)A másik nemhez fűződő kapcsolatai kezdetlegesek, ugyanis a félelem, ami embertársaiban állandósul, az ön jelenlétében csupán annak oka és magyarázata, hogy azok miért tűrik dermedten az ön szexuális indíttatású erőszakoskodásait.

Azzal vigasztalja magát elkeseredett óráiban, hogy a "zordon ábrázat mögött érző lélek lakozik". Ez nem igaz. Az "érző lelket" ön ugyanis összekeveri a gyermeki gátlásossággal; pl.: görcsös félelmet kelt önben, ha arra kényszerül, hogy szódás patront váltson vissza (meztelennek érzi magát a zöldségespult mögötti üvegvisszaváltók előtt).

A buszon izgalmas feladatnak érzi a másik nem szebb tagjaihoz simulva utazni (miközben hódítónak érzi magát), az ellenőr elől viszont gyáván eliszkol.


(6) AZ IKREK (MAX - A szerk.):

Gyakran vásárol olyan könyvet, amelyet soha nem olvas csak mások társaságában; műveltségét kölcsönzendő önnön magának.

Félvén a megerőltető munkától, a nemi érést követő időszakban gyakran keresi külföldiek társaságát családalapítási célzattal.

Ön vélt szépsége tudatában gyakran nézegeti magát önfeledten kirakatokban, presszó ablakokban, tavak tükrében (a bent ülők, illetve a búvárok nagy-nagy mulatságára).

Állandóan feszültségek forrása, hogy orrából a szőrök jobban kiállnak, mint másnak. Sakk-matt helyzetben van, hiszen irtózik a kitépéssel járó fájdalomtól, levágni nem meri (félvén a megerősödő szőrszálaktól), a szőrszálak viszont gátolják a társadalmi érintkezésben.

Titkon gyakran autókártyázik a szomszéd kisfiával - és csal. Az ily módon kétes értékű nyerés érdekében néha még egy-egy pofon is elcsattan."Kártyabajnokságát" a bolhapiacon (illetve a sportszerben) vásárolt trófeákkal teszi "hitelessé". (Van egy Munka Érdemrend ezüst fokozata is ebből a forrásból.)


(7) RÁK:

Ön rendkívül gyáva természetű, de ez nem tartja vissza attól, hogy kisstílű "bosszúival" ingerelje békés embertársait. (Gyakran firkálja rá más tulajdonában lévő dolgokra: "HÜLYE", miközben gondosan megőrzi inkognitóját.) Legnagyobb dühkitöréseinél sem megy tovább kicsinyes, ámbár bosszantó ténykedéseknél. (Összefirkálja mások kezét, nadrágját, pörköltjét; összegyűrt joghurtos napilapokkal dobálózik stb.)Idegesítő lényének hatását előszeretettel konstatálja vadidegeneken (pl. hangosan megugatja mások kutyáját békés sétáltatás közben, majd kárörömmel nézi a gazda és a kutya elkeseredett harcát a status quo helyreállításáért.)

Kedvenc állata a ganajtúróbogár, mellyel lelki rokonságot érez.

Smucig.

Kedvenc növénye a szőrös disznóparéj.

Kedvenc ruhadarabja a pizsamanadrág.

A szellentések a "KOS"-hoz hasonlóan, önnek is különös élvezetet jelentenek.


(8) OROSZLÁN:

Legalább annyira nagyképű, mint utálatos. Sok energiát fektet önnön nagyságának fitogtatásába, miközben fennkölt gondolatokat vél magában megfogalmazódni, undort keltő szokásoknak hódol; rendszeresen rágógumit ragasztgat székek, padok ülőkéje, valamint asztalok lapja alá (sunyítva, rókamódra); púzik tömegrendezvényeken, majd felháborodott s egyben álszent képet vágva tudatja a külvilággal "SEMMI KÖZÖM AZ EGÉSZHEZ".Mint semmi máshoz, így a nyelvekhez sincs semmi érzéke, ám ez nem gátolja abban, hogy üres beszédét minduntalan idegen szavakkal tegye még zavarosabbá (pl.: adekvát, pro primo, Coca-Cola stb.). Külhonban viszont kétségbeesetten hadonászik, mutogat, nem tudván még a legelemibb gondolatokat sem közölni idegen nyelven.

Kedvenc hangszere a köcsögduda. (Erre a hangszerre titkon írt több etűdöt, amit íróasztalának fiókjában rejteget. Azt reméli, az utókor majd megtalálja és... Amikor eddig ér gondolataiban - sírva fakad.)

Kedvenc időszaka: de. 1.30 - 2.15. Ekkor rendszerint hiányzó bal szemöldökének helyét kenegeti Bánfi hajszesszel.

(A kullancs ennek a jegynek a havában született, lásd 1. §. - A szerk.)


(9) SZŰZ

Ön szinte minden másnemű embertársában szerelmet vél felfedezni önmaga iránt, és ezt bárgyú mosollyal "viszonozza". Előszeretettel helyez el névtelen szerelmesleveleket mások füzetében, táskájában, teáskancsójában stb.Beteges írásbeli közlési vágyát néha a társadalom rosszallását kiváltó módon vezeti le, azzal pl., hogy neoluxszal írja rá épületek falára: "Luigi Béla Gittes" és más hasonlókat.

Nem mer boltban vásárolni, sem arra alkalmas helyen eladni, részben lúdtalpas csoszogása részben pedig a néha depresszióba áthajló üldözési mániája miatt.

Csak múló pillanatokra feledheti a jogos és mélységes bánatot, amit az önmagára zúdított "szerencsétlenség-hegy" okoz.

Szervezete semmi ellenállást nem tanúsít a baktériumokkal, vírusokkal, vasalókkal szemben. (Ezért életkora meglehetően bizonytalan.)

Kispolgári életvitelében változatosságot jelenthet az a kicsinyes élvezet, amit a rémhírterjesztésben talál.


(10) MÉRLEG:

Lásd: "IKREK".
(11) SKORPIÓ:

Vonzódik a kristálytan tudományához, de mint semmi máshoz, ehhez sem ért, ezért lakása tele van koszos kődarabokkal (ennek következtében aztán különféle kártevők igen-igen elszaporodtak lakásában). Kedvenc tartózkodási helye a lakásban a cipőtartó doboz (kábítószerként használja).Rendkívül hosszú nyelvét homloktörlésre használja - embertársai nagy megütközésére.

Életének fő mozgatója a káröröm és a színlelés. Káros szenvedélye addig ragadja, hogy gyakran maga idézi elő azokat a károkat mások lelkében, vagyonában, WC papírjában stb., amely fölött oly felhőtlen kéjjel örvendezik. Ha leleplezik, rendszerint rikácsolással reagál.

Betegesen féltékeny természetű.

Kedvenc dala a "Boci-boci".


(12) BAK:

- A szerző ennek a jegynek a leírásánál már csak szimbólumokban volt képes megfogalmazni mondanivalóját. (- A szerk.)"Déli napfényben, rút kopogású csirkecombbal. Zsugorodó dióhéj.

Megyek.

Zakatolva, bús magyar zsámbék.

Kelj fel csüggedő szellemiségű buzogány.

- Hess!

- Üdvözült kéjjel, mákonyban darázs, kinek lába tűz, kecske és zselé. Vadgesztenyeízű, felháborodást emésztő gurgula, hasapók felhőarcú fülcimpa. Gyorsan, Gyorsan! Házban, paprikásan, ezüstkanálban ülve légy légy!

Gangeszi érvek zengenek pirosló pálmafák tövébe...

Zúgj érv, hatolj neuronjaidba te nedű!

Jajjj!

Ordítok!"


Zeke László: De hol a lélek fogkeféje?
http://mek.oszk.hu/03000/03048/html/#3
...Mind így van ezzel, ki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta áll. Nekünk arról kell döntenünk, mihez kezdjünk az idővel, amely megadatik. - J.R.R. Tolkien

Vissza: “Csillaghajó”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég