Horoszkópos locsolkodás

Csillagokról, csillagjegyekről – komolyan, komolytalanul

Moderátor: Adél

Avatar
lucianaslytherin
Gömböc
Gömböc
Hozzászólások: 97
Csatlakozott: 2006.02.15. 23:21
Tartózkodási hely: Egy hosszú, szoke hajú, sumák, intelligens varázsló mellett. ;)
Kapcsolat:

Horoszkópos locsolkodás

HozzászólásSzerző: lucianaslytherin » 2006.04.13. 16:00

Mivel itt a húsvét, ez azt hiszem kötelező :))
Rám tökéletesen igaz, amit írt ;) :lol:


Kost locsolni: Ha kapott is jó nevelést, ennek semmi jelét nem fogja mutatni, akkor, amikor viccből a nyakába zúdítasz egy vödör friss vizet. Modortalan lesz, és örülj, ha még szóba áll veled. Tőle meg kell kérdezni, hogy szabad-e, miből és mennyit.

Ha a Kos locsol: Ez esetben viszont minden lelkiismeret-furdalás nélkül önti rád a kölnivizet. Gond nélkül kiborít és felidegesít bárkit.Bikát locsolni: Türelmének köszönhetően jól tűri a locsolkodást. De jaj neked, ha valami kellemetlen szagú dolgot akarsz ráfröcskölni. Úgy felpaprikázódik, hogy semmi pénzért nem tudod megbékíteni.

Ha a Bika locsol: Szívósan ostromolja azokat a nőket, akiket szeretne meglocsolni. Kitartásának köszönhetően mindenki beadja a derekát, csak szabaduljanak tőle.Ikreket locsolni: Mivel folyton csak beszélne, ezt a képességét most megpróbálja kamatoztatni, és elbeszélni locsolás iránti kérelmed elbírálása mellett. Célt csak akkor érsz, ha sarokba szorítod, és locsolod, locsolod, locsolod…

Ha az Ikrek locsol: Mivel úgy véli mindenhez ért, rutinkérdést csinál a locsolkodásból is. Simán lyukat beszél a hasadba, te pedig inkább hagyod magad…Rákot locsolni: Az érzelmes, házias, tradíciókhoz kötődő Rákot muszáj meglocsolni! Ha véletlenül kihagyod a sorból, megsértődik, és depresszióba esik. Úgy fogja érezni, cserbenhagytad. Mindegy mivel locsolod, csak ne feledkezz meg róla!

Ha a Rák locsol: Az érzékeny lelkületű Ráknak nem mondhatsz nemet, hisz hetek óta erre a napra készült! Kifinomult illatú parfümjétől te is elkábulsz.Oroszlánt locsolni: Ha hízelegsz, rimánkodsz, elérheted nála, hogy megengedi, te is hódolói közé tartozz. Csak drága, enyhe illatú parfümöt használj, nem tűri, hogy valami pacsulival megkörnyékezd. Ne légy erőszakos, se tenyérbe mászó, különben visszautasításra lelsz.

Ha az Oroszlán locsol: Ha szeretnéd, hogy egy Oroszlán meglocsoljon, akkor még neked kell hízelegned, és kezébe adnod valamit, amivel megejtheti a locsolást.Szüzet locsolni: A fegyelmezett és érzékeny Szüzet valami speciális, egyedi illattal kell meglepni. Ha nem így teszel, akkor közellenséget kreál belőled, és azt a sértést, melyet tőled elszenved, sosem bocsátja meg. Nem árt, ha még egy szál virágot is viszel…

Ha a Szűz locsol: Húsvét hétfőn szőrszálhasogató, akadékoskodó, „kényszer locsoló” válik belőle, aki még a tavalyi eseményeket sem dolgozta fel. Nyomj a kezébe egy tojást, és hamar tessékeld ki.Mérleget locsolni: Jó kompromisszumkészségének köszönhetően, akár azt is hagyja, hogy valami olcsó szesszel végigcsorgasd a fejét. Nem fog megharagudni, sőt étellel, itallal kínál. Ha jót akarsz magadnak, nem akadsz el nála, különben még kedden is locsolkodással telik a nap.

Ha a Mérleg locsol: Ha valakit, hát Őt meg lehet arról győzni, hogy „nem most”, „ne ezzel a kölnivel”, „ne így, ne úgy”. Azaz: halasszuk ezt a locsolkodást jövőre!Skorpiót locsolni: Jópofa dolognak indulhat, ha egy szódásszifonnal indulsz a Skorpió becserkészésére. Azonban ezt olyan övön aluli ütésként fogja fel, hogy addig nem nyugszik, míg bosszút nem áll valami hasonló módon.

Ha a Skorpió locsol: Húsvét hétfőn vágyakozása tárgya a Nő. Azaz a Nőt locsolni… Akit akar, azt meglocsolja, mindegy, hogy milyen módon: vödörrel, slaggal, kancsóval…Nyilast locsolni: Az idealista Nyilasból igazi okoskodó válhat, aki az írott történelmet is megváltoztatná, csak ne kelljen átélnie a locsolás kellemetlenebb pillanatait. Ha kell, akár veszekedésbe kezd, de nem hagyja magát… sem parfüm, sem rózsavíz nem hatja meg…

Ha a Nyilas locsol: Locsolás terén nem egy kiemelkedő tehetség. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy belesül a locsolóversbe, és a legbüdösebb pacsulit viszi magával…Bakot locsolni: A kötelességtudó, konzervatív Bak jól tűri a Húsvét hétfővel együttjáró megterhelést. Legyen harmat- vagy kölnivíz, mindent bevállal, s mindezt azért, hogy a nap végén ő büszkélkedhessen a legtöbb locsolóval.

Ha a Bak locsol: A Bak oda húz, ahol érdekeit jobban érvényesítheti. Csak a zsebébe dugott aprópénz hajtja, persze locsolóeszközből a legolcsóbbat választja…Vízöntőt locsolni: A kiszámíthatatlan, lázadó Vízöntőt csak akkor környékezd meg, ha életbiztosítással rendelkezel. Biztos lehetsz benne, hogy valami bosszút tartogat számodra, ezért jól teszed, ha nem a legsatnyább, piaci kölnit viszed magaddal.

Ha a Vízöntő locsol: A Vízöntő Húsvét hétfő estéjén bárkinek a szemébe hazudik, azt állítva, hogy száz lányt meglocsolt! Na ez az, amit el ne higgy…Halakat locsolni: A Halak már a kapuban várja a locsolókat, egész nap sürög-forog, tojást fest, sütit süt, még azzal is meglocsoltatja magát, aki elsétál a kerítése előtt, bár még sosem látta. Neki igazán mindegy, hogy mi folyik, kölni vagy szódavíz, csak jöjjenek a locsolók.

Ha a Halak locsol: bekopog minden ajtón, ablakon, locsol kicsit és nagyot, nem a minőség, hanem a mennyiség a lényeg. Estére erősen felönt a garatra.
Ne ingereld a Bikát, mert egyszer csak felöklel, és a földbe tapos by Lucianaslytherin
"A szexet Isten teremtette. A házasságot a papok." - Voltaire
Avatar
Belzee
Főförgeteg
Főförgeteg
Hozzászólások: 2490
Csatlakozott: 2006.03.20. 18:43
Tartózkodási hely: Labirintus
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Belzee » 2006.04.15. 02:44

Locsolkodni igazán vidéken jó, mert minden lányos házban van erős házipálinka, és nincs szórakoztatóbb dolog egy szovjet női biciklin slalomozni a rokonok közötti útszakaszon, a városiak kevésbé lelkes locsolkodók. De persze ők is hódolnak annak az igazán kegyetlen szokásnak, hogy szerencsétlen nőket pusztító illattal jelöljék meg :lol:

Tesztcsapatunk mélyet szippantott a már-már langyos tavaszi levegőből, aztán remegő szaglóhámmal látott neki a barbár szertartás elvégzéséhez szükséges kellékek, vagyis az úgynevezett locsolókölnik vizsgálatának.
A hipermarketekből és kis boltokból betakarított 8 termék egyetlen közös külső jellemzője a kis méret. ez biztosítja jövőre vegyünk újjat, és a lányok még nem a pavlovi reflex alapján menekülnek a fiola láttán A csomagolás és a szín változatos, első két vizsgált termék azoknak a férfiaknak való, akik nem csinálnak titkot abból, hogy a locsolás agresszív szokás, mivel csomagolásuk egyértelműen gázsprét formáz.

1. A letaglózni kívánt nőstényt fojtogató gyöngyvirágillattal veszi le a lábáról, még sokszor tehet jó szolgálatot amikor a Barbi éppen agresszív nimfomániás korszakát éli :wink:

2.AZ ibolyásat kifejezetten ajánljuk rövid, esetleg szóviccet is tartalmazó locsolóversekhez. Illata neve ellenére nem egyértelmű, mintha egy ibolyával teli tavaszi rétre borult volna háromezer liter szalmiákszesz. Kizárólag vegyvédelmi ruhába öltözött hölgyeket locsoljunk vele, de ők garantáltan élvezni fogják, ahogy az illatkoncentrátum reakcióba lép a gumikesztyűvel! átható ibolyaillattal nyit, ami szerencséjére még ebben a kategóriában is igen rövidnek számító időn belül párolog el. talánünepeljük meg önfeledten, hogy a termék halványlila hajfestékként is funkcionálhat . Ha hófehér hajú nénikét locsolnánk, válasszunk másik kölnit. Gépírónőknek viszont ideális, jöttünk rá: ibolyaillatú kölniben áztatott írógépszalag, úgy színét, mint illatát tekintve.

3. Rózsa pompás választás idősebb nőrokonaink zavarba ejtésére. Nekem anyukám öreg barátnőjét idézte fel, aki szokásos bolgár vakációjáról hazatérve ragacsos keleti édességgel és kábítóan rózsaillatú öleléssel lepett meg minden alkalommal. Kész csoda, hogy a balkáni konyaktól feltüzelt néni egyszer sem fojtott meg a melle között. locsolás után ne lepődjünk meg, ha az idős nőrokon záptojással és arzénnal megbolondított törköllyel vág vissza.

4. A következő illata keveseket emlékeztetett a virágos rétre, sőt olyanok hangzottak el, mint Curacao-likőrszag, nagypapa arcszesze és könnyeztetős szocialista sampon.ez vécéfrissítő illatú matéria, szúrós
szagú tisztaság illata, mégis, ha becsukjuk a szemünk leginkább egy vidéki diszkó vagy egy pesti rockklub emberi vizelettől és sörtől sikamlós padlója juthat az eszünkbe

5. egy igazgyöngy következett kvalitásos kiszerelésben, nélkülözhetetlen ha húsvét hétfőn virsliujjú hölgyismerősünket is útba akarjuk ejteni. A plasztikhenger postaládapiros kupakjára applikált sárga gyűrű ugyanis könnyedén lehúzható onnan, majd bolondos ékszerként hasznosítható újra. A viccesen sznob Eau de toilette megjelölés ne tévesszen meg senkit, inkább a transzvesztita kazánkovácsok ideális kiegészítője ez az illat. A bőrre löttyintve egyetlen pörölycsapással némítja el a közelben állókat, közben poratka, pézsma, kerti virágok és rozmárhányás illata érezhető.

6. következő zsákmányunkról:Temető melletti virágboltoknak van ilyen illatuk, amikor a vájdlingban felhalmozott szegfűk alatt poshadni kezd a víz- jegyezte meg találóan barátom. Vízió: anyakönyvvezető. Hatás: nyesett növény. Egy hitvány fiolába töltött szintetikus izétől nem is vártuk volna, hogy ilyen erővel képes valódi növényeket felidézni. Hiába állapodtunk meg abban, hogy az még nem egy kunszt, hogy szegfűszaga aránylag élethű, hiszen a szegfűszag alapvetően nem jó, ráadásul pedagógusnapon éreztünk utoljára ilyesmit :twisted:

7. Eza termék lett a Pitralon nagy magyar dalnokának tiszteletére azonnal a Kalapács József Emléktermék A némi meglepetésre valódi, szegletes üvegbe töltött szer alkotói bátor húzással kihagyták az elegyből az illatanyagokat, így maradt a legendás arcszesz halavány zamata. Játszott még az ablakmosófolyadék- és a parkettaápoló-hasonlat, de a konfliktuskerülő hozzáállás nem engedte meg a további szapulását

8. A következő hatósugarába került realista nőismerős ,Ajax tiszítószerre gyanakodhat. A férfiak köztudottan egészen mások,engem például ez röptett egy idilli helyre. Erős parkettaápoló-illat, de valahol messze-messze a távolban azért ott van még a virágos domboldal és a mezei csokrot kötő, fehér ruhácskájában vidáman szökellő lányka. Emiatt talán azoknak az emancipált nőknek ajánljuk akik Xénát lekörözve feminin agresszióban, vissza akarnak locsolni.

Kilocsoltuk az utolsó csepp kölnit is, itt a szintetizálás ideje. Vannak dolgok, amikről azt hinné az ember, hogy rég megszűntek, pedig egyáltalán nem. Mint mondjuk a Limo szörppor vagy Rózsa György. A locsolókölnik is ebbe a kategóriába tartoznak. Hiába nő dinamikusan a hazai átlagkereset, a magyar férfiak még mindig ezekben az olcsó kis illatbombákban hisznek húsvétkor, úgy gondoljuk, hogy a férfiak a kis mérettel a nők éberségét akarják elaltatni. Szerintem a a nőket a saját kölnijükkel kéne meglocsolni. De hát akkor pont a szórakozás maradna ki a húsvétból.
a tisztelt hölgy olvasók ne várják hogy meglocsolom őket idén, metr a szélessáv nem teszi a monitorukat vízhatlanná csak cseppmentessé :wink:
"A kávé legyen erős, akár a gyűlölet, édes, mint a szerelem, és fekete, mint a diplomaták lelke'"

http://varazsbabkave.dxn.hu/

Vissza: “Csillaghajó”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég