Divathoroszkóp

Csillagokról, csillagjegyekről – komolyan, komolytalanul

Moderátor: Adél

Avatar
Trilox
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 3051
Csatlakozott: 2006.02.13. 23:09
Kapcsolat:

Divathoroszkóp

HozzászólásSzerző: Trilox » 2007.07.27. 08:50

KOS (03.21-04.20)

Jelleg: Tűz
Harmonikus szín: vörös
Szerencsenap: kedd
Drágakő: Ametisztet válasszon, ha harmonikus követ szeretne.
Szerencseszám: 7 és 3
Virág: vörös rózsa
Uralkodó bolygó: Mars
Szerelmes: Oroszlán és Nyilas

Színei: Minden tüzes szín, a világos égőpiros, a vérvörös, és a tűz mintás anyagok.

Milyen textilbe öltözzön?
A denim és a muszlin anyagok illenek hozzá, lehetőleg minta nélkül, vagy nonfiguratív, tüzes átmenetekben. Bátran válasszon erőteljes színeket!

Öltözködése jellemzői:
Fellépése határozott és magabiztos, tekintete rámenős és büszke, hangja erőteljes. Sportos típus, egész lényéből fiatalos, kortalan könnyedség árad. Farmerben és pólóban érzi magát legjobban, vagy pedig valamilyen hasonlóan laza, kényelmes ruhában, ami nem akadályozza a mozgásban. Öltözködésében az erős vörös színárnyalatokat kedveli, ami felhívja rá mások figyelmét.

A Kos férfi öltözéke:
Ha sportolni megy, szívesen visel élénkebb színű teniszcipőt, de neki találták ki a pilótadzsekit is. Bátran húz színes farmert egyszerű pólóval, vagy kényelmes inggel. Ha partira megy, inkább a sportos eleganciát, a farmeröltönyt keresi, mondjuk félúton megcsomózott bőr nyakkendővel, nyitott nyakú inggel. Mokaszint visel a lábán és biztos, hogy sportos az órája! Kicsit Belmondo-s jellegű, kortalan.

A Kos nő öltözéke:
Kalandornő ruhákat kedveli, igazi amazon. Sportos színes farmerbe, vagy kényelmes muszlin blúzban jár hétköznaponként. Kényelmes cipőben, főleg alacsony sarkú, teniszcipőféle cipőkben jár. Ha partira megy, azonban előkerülnek a szívdöglesztő magas sarkú vörös lakkcipői és a széles vállú technos vörös nadrágkosztüm. Hódító jelenség!

Híres Kos jegyűek: MC Hammer, Omar Sharif, Elton John, Diana Ross, Charlie Chaplin, Claudia Cardinale.

BIKA (04.21-05.20)

Jelleg: Föld
Harmonikus szín: napsárga és a zöld
Szerencsenap: szerda
Drágakő: achát, smaragd, karneol, topáz
Szerencseszám: 5 és 8
Virág: ibolya, krizantém, verbéna
Uralkodó bolygó: Vénusz
Szerelmes: Rák, Szűz, Bak de talán próbálkozhatnak egy Mérleggel is.

Színei: barnák, agyag színek, terrakotta, korall szín, halványzöld

Milyen textilbe öltözzön?
Brokát anyagok és a finom természetes, puha, például a gyapjú anyagok illenek hozzá.

Öltözködése jellemzői:
Mindenből a legjobbat választja – így a divatholmikból is. Ez esetben leginkább a funkcionális darabokat kedveli (ami tükrözi gyakorlatias gondolkodását, a cicomák elutasítását), előnyben részesíti a klasszikus, egyszerű szabásvonalat, ám mindig magatartásához illően, azaz elegánsan öltözködik, anélkül, hogy ez valamilyen erőfeszítésébe kerülne.

A Bika férfi öltözéke:
Vastag talpú cipőben, Erdélyben kötött vastag, magas nyakú pulcsiban érzi jól magát. Ez elrejti bikanyakát, és jó meleg is. Natúr bőr holmikat választ, legyen szó cipőről, táskáról. Gyakran hord birkabőr sapkát, vagy népies kalapot. Eleve vonzódik a népviselethez, vagyis a földhöz, mert ez az élete alapeleme. Partin szmokingban, csokornyakkendővel jelenik meg, lakkcipőben, mivel a hagyományos megoldások mindig jónak tűnnek.

A Bika nő öltözéke:
Melegszívű, érzékeny nő, aki magától értetődő természetességgel viseli nőiességét, és csak úgy sugárzik belőle a természetes szépség. Megjelenése vonzó, barátságos tekintetében szívélyesség csillog, hangja lágy és búgó. Kedveli a testét kiemelő ruhákat, amelyek hangsúlyozzák a nőiességét, de hivalkodás nélkül. A természetes, puha anyagokat, a natúr színeket részesíti előnyben. Estélyre elegáns brokátruhában jelenik meg, igazgyöngysorral.

Híres Bika szülöttek: Falusi Mariann, Jessica Lange, Uma Thurmann, Roy Orbison, Al Bano.

IKREK (05.21-06.21)

Jelleg: Levegő
Harmonikus szín: világos árnyalatok, elsősorban sárga..
Szerencsenap: csütörtök
Drágakő: topáz, akvamarin, berill
Szerencseszám: 7 és 5
Virág: azálea
Uralkodó bolygó: Merkúr
Szerelmes: Vízöntő és Mérleg

Színei: Az élénk sárga, a levegős, világos színek, az égszínkék, vagy a világos alig-szürke.

Milyen textileket viseljen?
Kockás vásznat, puplint, vagy bármit, ami kockás. Rojtos, vagy sallangos holmikat is hordhat.

Öltözködése jellemzői:
Okos, éles eszű, aki mindig kész a megfelelő válasszal. Fellépése talpraesett, néha egy kicsit öntelt, tekintete kíváncsi és nagyon eleven, hangja tisztán cseng. Megjelenésében az örök fiatalságot tükrözi, egészen idős koráig fürge, és könnyedén mozog. Előszeretettel öltözik világos tavaszi színekbe, szívesen visel könnyű, laza anyagból készült ruhákat, és gyakran változtat öltözködési stílusán. Sok lebegős holmit visel, kedveli a lecsüngő zsabókat, rojtokat.

Az Ikrek férfi öltözéke:
Kevert, szintetikus anyagból készült világoskék ing, halványszürke vászonnadrág, és puplindzseki. Kicsit „nőtlen” kinézet, - főleg, ha egyedül él, márpedig az Ikreknél ez gyakori! - mivel még azok az ingei sincsenek kivasalva, amik nagyon gyűröttek. Nyáron szeret szandálban járni, télen pedig nehezen tűri a zárt cipőt, vagy a csizmát! Rendezvényen csinos konfekció öltönyt hord, ami „minden alkalomhoz” illik. Ha világosat lehet hordani, akkor a homokszínűt választja, ha sötétet kell, akkor sötétkéket. Nyakkendője is szürke, sárga, vagy kék. (Esetleg ezek kombinációja)

Az Ikrek nő öltözéke:
Mindegy, csak ne kelljen kivasalni! Mondja az Ikrek nő. Könnyen kezelhető ingruhában, lapos sarkú cipőben, légies színekben jár. Ha partira megy, ott is lapos sarkú vagy trottcipőt visel, puplinruhában érkezik, mert azt könnyű kezelni. Kozmetikumait valami olcsóbb katalógusból választja, de boszorkányos ügyességgel használja.

Híres Ikrek szülöttek: Brooke Shields, Marylin Monroe, Johnny Weismüller, Paul McCartney, Prince

RÁK (06.22-07.22)

Jelleg: víz
Harmonikus szín: tört fehér, ezüst, szürke, világos lila
Szerencsenap: hétfő
Drágakő: opál, smaragd, hegyi kristály
Szerencseszám: 7 és 3
Virág: fehér rózsa, nárcisz, liliom
Uralkodó bolygó: Hold
Szerelmes: Skorpió, Halak

Színei: Ezüst, tojáshéj szín, ibolyakék, rózsaszín, gyöngyház, és a pasztell árnyalatok, vagyis a víz színek.

Milyen textileket viseljen?
Csipkét minden mennyiségben, ha Hölgy az illető, ha pedig úr, akkor a pamut anyagok és a kötött holmik illenek hozzá.

Öltözködése jellemzői:
Fellépése visszafogott, olykor félénk, tekintete álmodozó, hangja dallamos. Megjelenése nagyon nőies, előszeretettel öltözik pasztellszínű, lágy, omló anyagú ruhákba, amelyek enyhén nosztalgikus fazonúak Ízlésesen öltözködik, nem a legutolsó divat szerint. Ő ugyanis tudja, mi az Örök Divat! Estélyiben ugyanolyan jól mutat, mint – mondjuk – sportos öltözékben.

A Rák férfi öltözéke
Odahaza kényelmes overallban, kertésznadrágban tesz-vesz. Bebújós papucsban kényelmesen érzi magát. Elegáns helyekre ezüstszürke öltönyben érkezik, az utolsó mozzanatig elegáns, ám ellenkező esetben lehet slampos, hózentrógeres alak is. Általában kedveli a kicsit bővebb nadrágokat és a száras alsónadrágokat. Ha nyakkendőt vesz, az csokornyakkendő, vagy ezüst színű selyem nyakkendő.

A Rák nő öltözéke
Pasztellszínű kiskosztüm a hétköznapi elegáns alkalmakra, lakkcipő – gyöngyház fénnyel – piciny ízléses retikül és tökéletes smink. Otthoni viseletre apró virágmintás bő ruha dukál neki. Elegáns helyekre igazgyöngysorral, harangszabású szoknyában, világos színű és nagyon jó minőségű anyagból, tökéletes szabással készült ruhában érkezik. Cipője többnyire lapos sarkú, de elegáns.

Híres Rák jegyűek: Gina Lollobrigida, Louis Armstrong, Sylvester Stallone, George Harrison

OROSZLÁN (07.23-08.22)

Jelleg: Tűz
Harmonikus színe: Napsárga és aranysárga
Szerencsenap: Vasárnap
Drágakő: Rubin, gyémánt,
Fém: Arany
Szerencseszám: 4 és 6
Virág: Pünkösdi rózsa, muskátli, napraforgó, babér
Uralkodó bolygó: Nap
Szerelmes: Nyilas, Kos, Mérleg

Színei: Aranyszín, a narancssárga, és általában az élénk színek, valamint a fehér.

Milyen textileket viseljen?
A bársony, a szőrmék és a királyi anyagok mindegyike, például a nehéz selyem.

Öltözködése jellemzői:
Fellépése büszkeséget és öntudatosságot sugároz, tekintete nyílt, mély hangja búgó és egy kicsit hangos. Általános megjelenése impozáns és méltóságteljes. Legszívesebben bársonyba és selyembe öltözik, mint egy díva, haja oroszlánsörény, és gyakran ékszerezi magát arannyal vagy gyémánttal. De ékszer és glória nélkül is királyi, királynői a megjelenése, mert meleg, megnyerő és szembeszökő kisugárzása önmagában is eléri a megfelelő hatást. Ami másokon rosszul áll, az rajta remekül érvényesül.

Az Oroszlán férfi öltözéke
A fenséges holmik kedvelője. Ha eleganciáról van szó, ő igazán nem fukarkodik. Fehér szmoking, vörös csokornyakkendő, széles – akár arany – spanyol selyemöv, selyemsál, vagy ha lazább a helyzet, akkor színes selyeming, felgyűrt ujjal. Neki bizonyára Rolex karórája van – de legalábbis sikeres utánzat – és lábán afféle táncoló fekete lakkcipő. Még sportoláshoz is ékszert visel, sportosan is elegáns.

Az Oroszlán nő öltözéke
Széles arany övvel hordott ruhák, élénk színű ruhák, vörös, és narancs árnyalatok. Szívesen hord bokacsizmát, még akár nyáron is. Kedveli a királynői holmikat. Főleg, ha estélyre hivatalos, akkor van igazán elemében. Nem mindig ízléses, de mindenestre ragyogó a külseje. Sokszor túl erős a sminkje, de messziről ez nem látszik. Szívesen hord arany cipellőt, feltűnő, arany és köves ékszereket, leopárd mintás kabátot, vagy éppen női frakkot csokornyakkendővel.

Híres Oroszlán jegyűek: Madonna, Patrick Swayze, Robert Redford, Tolnay Klári, Dustin Hoffmann

SZŰZ (08.23-09.23)

Jelleg: Föld
Harmonikus szín: barnás föld színű árnyalatok, és tarka ruhák
Drágakő: Karneol, topáz, vérkő, karneol
Szerencsenap: szerda
Szerencseszám: 7 és 3
Virág: azálea, árvácska
Uralkodó bolygó: Merkúr
Szerelmes: Bika, Bak, Nyilas

Színei: Világos barna, bézs, sárgászöld, általában a föld színek és a visszafogott színek, valamint az ártatlan fehér is illik a szűzhöz.

Milyen textilt viseljen?
Aprókockás, vagy pepita tweed anyag, kordbársony és a durvább szövésű len ruhák és a flanel.

Öltözködése jellemzői:
Fellépése szerény és természetes. Pillantása határozott és nagyon érdeklődő, de egyúttal kritikus. Hangja kellemesen nyugodt, néha egy kicsit vagány. Megjelenésének természetessége révén ékszerek nélkül is szép. Variálási érzéke az öltözködésén is megmutatkozik. Ruhái kényelmesek és célszerűek. Szívesen visel klasszikusan elegáns holmikat, ruhatára összeállításában ügyel a jó minőségre.
Öltözéke választékos, gondosan összeállított, magatartása kifogástalan.

A Szűz férfi öltözéke:
Strech kordbársony nadrágja odahaza kényelmes viselet. Természetesen már régi, de nem válik meg tőle. Barna, vagy bézs garbója is kicsit kinyúlt már, de ez nem zavarja. Hasított bőr cipője kényelmes, lábkímélő papucsot is hord. Kedveli a kötött kardigánt a széldzsekiket és minden egyszerű és célszerű holmit. Az elegancia a szűznél kissé angolos, Tweed öltöny, apró mintás gyapjúzakó, hozzá illő nadrággal, vagy szürke egysoros flanel öltöny. Egyszóval előkelően visszafogott.

A Szűz nő öltözéke:
Mivel a munkahelyen nagyon elemében van, legfontosabb öltözéke is a munkahelyi. Tartogat szekrényében barna rakott szoknyát és legalább egy barna nadrágkosztümöt. Lakásában régi, kényelmes ruhákban jár (gyakran szürkében) Lábkímélő, egészséges papucsot visel, sőt nyáron ilyen szandálban jár. Soha nem venne fel valódi szőrmét! Az estélyen az örök kis fekete viselője valószínűleg egy praktikus Szűz, aki vörösréz ékszerrel tűntet. Puritánsága nem ismer határokat!

Híres Szüzek: Sean Connery, Richard Gere, Ingrid Bergman, Sophia Loren, Linda Gray, Anna Karina, Michael Jackson

MÉRLEG (09.24-10.23)


Jelleg: Levegő
Harmonikus szín: világoszöld, indigó kék, világos, levegős színek. Szerencsenap: péntek
Drágakő: Opál, gyémánt, fényes és mutatós ékszerek
Szerencseszám: 5 és 6
Virág: Orchidea, orgona, gyöngyvirág
Uralkodó bolygó: Vénusz
Szerelmes: Vízöntő, Ikrek, Szűz

Színei: Világoskék, szürkéskék, galambszürke, kékeszöld, vagyis a nyugodt, levegős színek.

Milyen textilt viseljen?
Minta nélküli, vagy diszkréten csíkos szatén áll neki a legjobban.

Öltözködése jellemzői:
Széplelkű, elegáns, balerina-típusú, ha nő. Nemtől függetlenül fellépése kecses és kedves, tekintete barátságos, hangja világos színezetű és csengő. Szimpatikus, kultúrált megjelenése jó ízlését tükrözi. Öltözködésében avatott kézzel kombinálja a színeket, az anyagokat és a stílusokat, és persze nyomon követi, hogy Párizsban, Londonban és New Yorkban éppen mi a divat.

A Mérleg férfi öltözéke:
Gyűröttnek ható, de mégis lezser, stílusos vászonnadrág, esetleg egy gyűrhetetlen selyemkord nadrág, vagy vászonöltöny. Lehet, hogy fülbevalója is van. Hajába tűzött szép napszemüveggel sétál a korzón, kényelmes, bebújós cipőjében. Ha rendezvényen csillog, akkor is feltűnik stílusos és sikkes Mérleg Úr a sötétkék bő szabású selyem, vagy szatén öltönyével, és nikkel szemüvegével. Ha lehet sikkes egy férfi valaha, akkor ő az!

A Mérleg nő öltözéke:
Kék és rózsaszín árnyalatok illenek hozzá, szatén köntösben sétál odahaza, kissé frivol kivágással. Koktélruháját is kínai selyemből varratja, magas sarkú szandált és selyem alsóneműt visel. Elegáns estélyre a legrafináltabb sifonruháját ölti fel, divatosan feltűnő fülbevalóval, ami bizonyára magára vonja a szemet. Ha művészettel foglalkozik, nem riad meg a parókától, vagy a tollboától sem.

Híres Mérlegek: Roger Moore, Brigitte Bardot, Catherine Deneuve, Rommy Schneider, Marcello Mastroianni, John Lennon, Falco

SKORPIÓ (10.24-11.22)

Jelleg: Víz
Harmonikus szín: sötétvörös, bordó
Szerencsenap: Kedd
Drágakő: topáz és malachit
Szerencseszám: 2 és 9
Virág: aloevera, bazsalikom
Uralkodó bolygó: Mars, Plútó
Szerelmes: Halak, Rák és a Szűz

Színei: Gránátvörös, vérvörös, méregzöld, fekete, fekete és fehér, kontrasztos kék-vörös.

Milyen textilt viseljen?
Bőrt, műbőrt, lakkot, vagy csillogó fekete lamét.

Öltözködése jellemzői:
Titokzatos, misztikus jelenség, akiből árad a sötétség ereje. Tekintete olyan, mint a szfinxé: átható, hipnotizáló, kábító. Hangja szuggesztív, és sok esetben susogóan halk, hogy minél jobban odafigyeljenek rá. Fellépése határozott, megjelenése titokzatos varázslóra, vagy boszorkára emlékeztet. Legszívesebben sötét színekbe öltözik, kedveli a feketét. Hajlamos az erős kontrasztrokra, szereti a provokatív megoldásokat, nem áll távol tőle a lakk és a bőr.

A Skorpió férfi öltözéke:
A divatos, sportos bőrdzsekije illik új cipőjéhez, vagy sildes sapkájához. Ujjatlan pólóban jár odahaza. Hasított bőr nadrágban szívesen jár, de egy divatos, fekete farmer egy jobb necc trikóval is elég abszurd egy skorpiónak, akárcsak egy fekete halálfejes pólóing. Elegáns helyekre is inkább ilyen holmikat vesz fel, általában titokzatos, polgárpukkasztó helyekre jár, vagy a soho mélyére, ahol elnézik neki tiltakozó viseleteit. Gyakran hord tetoválást, testékszert.

A Skorpió nő öltözéke:
Szűk, fekete lakk, lamé, vagy bőr miniszoknya, mintás fekete, vagy hátul csíkos vörös harisnya (és nem harisnyanadrág!) erotikus fehérnemű, leheletvékony fehér blúz és magas sarkú, bőrszíjakból álló szandál. Bokalánc, tetoválás, testékszer. Partira elegánsan érkezik, szexis és kihívó. Miniszoknyát, vörös körmöket és valódi szőrme, földig érő bundát visel. Neccharisnyás lábait szívesen mutogatja. Viselkedése érzékien kihívó, de jól áll neki!

Híres Skorpiók: Jodie Foster, Goldie Hawn, Alain Delon, Vivien Leigh, Grace Kelly, Arnold Schwartzenegger, Sally Field,

NYILAS (11.23-12.21)

Jelleg: Tűz
Harmonikus szín: kárminvörös és világoskék
Szerencsenap: csütörtök
Drágakő: Zafír és türkiz ékszerek a harmonikus kiegészítői öltözékének
Szerencseszám: 6 és 3
Virág: liliom, százszorszép, begónia, szegfű
Uralkodó bolygó: Jupiter
Szerelmes: Kos, Oroszlán, Ikrek

Színei:
Bíborvörös, királykék, mély sárga és a világító színek mindegyike.

Milyen textilt viseljen?
Flanell, és szövet, lehet minta nélküli, vagy széles csíkos. Erős kontrasztokkal.

Öltözködése jellemzői:
Toleráns, felvilágosult, kozmopolita, aki a távoli egzotikumok izgalmai iránt vonzódik. Öntudatos fellépése fesztelen és megnyerő. Fürkésző pillantása a messzeségeket kutatja, élénk hangjából kicseng a bizakodás, megjelenéséből egyszerre sugárzik előkelőség és lazaság. Öltözködésében határozottan a kényelmes holmik iránt vonzódik, szívesen vesz fel egzotikus ruhadarabokat, a "szabad stílust" követi, nem rabja a divat diktátumainak.

A Nyilas férfi öltözéke:
Kockás ingében ücsörög otthon – ebből lehet, hogy egyszerre hat egyformát vett – ha fázik, kicsit nyúlott pulcsiba bújik. Flanel nadrágban szeret járni, és a bebújós cipőket kedveli. Estélyre kétsoros, arany gombos öltönyt, selyemsálat, mandzsettagombot és lakkcipőt húz. Lehet kicsit színpadias vagy feltűnő is, az sem baj, lényeg, hogy nagyvilági férfi benyomását keltse!

A Nyilas nő öltözéke:
Mintás, virágos kosztüm, nadrágkosztüm munkába és otthonra is. A kockás, nagy mintás dolgok általában jól állnak rajta. Barátságos színeket kever öltözetében, megnyerő a külseje. Estélyen baby-doll stílusban jelenik meg, akár egy barokk dáma, némi túlkapással, de elragadóan. Sok fodorral, zsabóval, és kivágással.

Híres Nyilasok: Törőcsik Mari, Frank Sinatra, Kirk Douglas, Woody Allen, Tina Turner, Maria Callas

BAK (12.22-01.20)

Jellege: föld
Harmonikus színe: sötétzöld, khaki, fekete
Szerencsenap: szombat
Fém: Ólom
Szerencseszám: 2 és 4
Virág: Fagyöngy, pálma, borostyán
Uralkodó bolygó: Szaturnusz
Szerelmes: Szűz, Bika

Színei: Fekete, sötétszürke, antracit, ólomszín, sötét színek

Milyen textilt viseljen?
Lóden, sávoly és csinvat anyagok, lehetőleg minta nélkül, egyszínűek.

Öltözködése jellemzői:
Szolid, felelősségteljes jelenség, akinek jó a gyakorlati érzéke, és sok esetben a kézügyessége. Fellépése tökéletesen mentes minden affektálástól, nyugodt és tárgyilagos, szabályszerű, komoly és korrekt. Tekintete határozott, hangja tiszta és enyhén száraz. Megjelenése minden szempontból annyira szabályos, hogy angol lordra, vagy vasladyre emlékeztet, és kétségtelen szépsége csak második pillantásra tűnik fel. Öltözködésében a hagyományos eleganciát részesíti előnyben, a régi, jól bevált modelleket a divat futó szeszélyeivel szemben. A divat terén a hagyományos, klasszikus szabásvonalakat kedveli, ruhái megválasztásánál elsősorban arra ügyel, hogy jól mutassanak rajta, s csak azután érdekli a divat. Szereti az egyszerű sötét ruhákat, amelyek igen jól állnak neki, kiemelik erőteljes személyiségét és jellegzetes eleganciáját.

A Bak férfi öltözéke:
Rendezett, tartós munkaruházat, jó minőségben. Ritkán visel bármiféle ékszert, még a jegygyűrűt is nehezen viseli, bár hűséges típus. Fekete, vagy antracit színű fűzős cipőben jár, praktikus, zipzáras kis lódenkabátkában és aktatáskával. Estélyen angolos öltönyben érkezik, úgy, ahogy az alkalomhoz éppen illik. Soha nem lógna ki a sorból, hiszen így viselkedik egy igazi férfi, és ő kétségtelenül az!

A Bak nő öltözéke:
Akár egy nővérke, feketében fehérben, rakott szoknyában, csíkos blúzban, kék fehérben fekete golfcipőben jár, hétköznaponként. Kétségtelenül puritán. Ha azonban meg kell jelennie, hosszú bő bársonyszoknyában, klasszikus szabású blúzzal, és brill nyaklánccal érkezik, esetleg csuklyás keppel lepi meg az egybegyűlteket.

Híres Bakok: Marlene Dietrich, Ava Gardner, Humphrey Bogart, Kevin Costner, Elvis Presley, Adriano Celentano, Vanessa Paradis

VÍZÖNTŐ (01.21-02.19)

Jelleg: levegő
Harmonikus szín: zöld árnyalatok, és indigókék
Szerencsenap: szombat
Drágakő: opál, akvamarin, zafír
Szerencseszám: 1 és 6
Virág: Orgona, alpesi rózsa, pitypang
Uralkodó bolygó: Uránusz és Szaturnusz
Szerelmes: Ikrek és Mérleg

Színei: Jég kék, világoszöld, vaku színek, fémes színek.

Milyen textilt viseljen?
Pettyesre, vagy csíkosra nyomott pamutszövetet, kékfestőt viselhet.

Öltözködése jellemzői:
Független, közvetlen ember, akiben sokszor valami különleges, egyedi vonás van. Fellépése szertelen vagy akár provokatív, Tekintete élénk, hangja könnyed és szárnyaló. Mindig az élvonalban halad, egyaránt fogékony az újra, az eredetire a divatban és a hajviselet tekintetében. Öltözködésén is meglátszik, hogy ízlése nem szokványos, és hogy szereti a stílustörést. Magától értetődő természetességgel visel olyan ruhákat már ma, amelyek csak egy-két év múlva jönnek majd divatba. Esztétikai érzékébe bőven belefér, hogy rikító színű vagy műanyagból, nejlonból készült holmikat, meghökkentő divatékszereket hordjon, szerinte ilyen a korszellem, és őt az inspirálja.

A Vízöntő férfi öltözéke:
Munkaoverallokban, vagy kertésznadrágokban jár, néha kissé bohócos. Változatosan hord csokornyakkendőt, akár pettyeset, vagy csíkosat. Ejtőernyőselyemből készült dzsekit, vagy más különös holmit is felfedezhetünk szekrényében. Estélyre is így érkezik, csokornyakkendős sajátos eleganciával.

A Vízöntő nő öltözéke:
Odahaza répanadrágot és bő, hosszú pólót visel, akár pöttyöset a kockással, mindegy. Neki jól áll. Sokat jár zokniban, de tornacipőben, kosárlabdacipőben is látni őt. Estélyi megjelenése is formabontó, akár egy tüll tütüben, (balettszoknya) is megjelenik, flitteres blúzzal, és balerina cipőcskével, szalaggal a bokáján.

Híres Vízöntők: Kim Novak, Alice Cooper, Nathalie Cole, Paul NewmannHALAK (02.20-03.20)

Jelleg: víz
Harmonikus szín: világoskék, ibolya, barna
Szerencsenap: csütörtök
Drágakő: A pénzzel kirakott ékszerek hoznak gazdagságot
Szerencseszám: 4 és 9
Virág: Szegfű, jázmin, pálma, borókabogyó
Uralkodó bolygó: Jupiter és a Neptunusz
Szerelmes: Rák, Szűz, Skorpió

Színei: Algazöld, vízzöld, rózsaszín, világos lila, áradó vágyteljes színek.

Milyen textilt viseljen?
Könnyű hernyóselymet, vagy műselymet és tüllt, valami színjátszó árnyalatban.

Öltözködése jellemzői:
Odaadó, gyengéd, megihlető múzsa, vagy hérosz. Fellépése visszafogott és szerény, tekintete vízszerűen tiszta és néha merengő, hangja lágy és halk. Tündérszerű megjelenése által leginkább kecsesnek és törékenynek tűnik, gyakran sugárzik belőle titokzatos átszellemültség. Ruházata néha elvontnak tűnik. Képes a turkálóban a legjobb dolgokra bukkanni. Szeret bő, leomló anyagú ruhákba öltözni, kedveli a változatos színekből összeállított, fantáziában gazdag modelleket.

A Halak férfi öltözéke:
Szerzetes jellegű holmikban van odahaza, egyszerű szandálban, vagy mezítláb. Eleve szeret meztelen lenni. Csuhaszerű szerzetes öltözékben járkál, esetleg rövidnadrágban és pólóban. Estélyre színjátszó nadrágot és lezser, vékony zakót vesz fel, háttérben marad eleganciájával és pasztell színeivel.

A Halak nő öltözködése:
Kedveli a ringy-rongy divatot, a pántos szandálokat, az indiai ruhákat, az elmosódott, határvonalak nélküli színeket. Estélyi ruhájához fátyol tartozik, kissé menyasszonyos jelleggel, áttetsző jellegű szó szerint tündéri modelleket keres. Gyakran maga készíti őket.

Híres Halak: Elizabeth Taylor, Ringo Starr, Ursula Andrews, Sharon Stone, Jászai Mari
Na nem soha-soha, de nem hiszem, hogy valaha is...
Avatar
Lujzi
Strandlabda
Strandlabda
Hozzászólások: 194
Csatlakozott: 2007.03.19. 20:54
Tartózkodási hely: Székesfehérvár

HozzászólásSzerző: Lujzi » 2007.08.28. 09:44

Bakker :D ma épp baríom a gugliba, hogy "vízöntő férfi ruha" erre mit dob ki a kereső? EZT :D :D:D nem bírok szabadulni tőled
üdv:HátÉn
Avatar
Trilox
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 3051
Csatlakozott: 2006.02.13. 23:09
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Trilox » 2007.08.28. 09:51

Lujzi írta:Bakker :D ma épp baríom a gugliba, hogy "vízöntő férfi ruha" erre mit dob ki a kereső? EZT :D :D:D nem bírok szabadulni tőled:D:D Hagyd magad... előbb szabadulsz. :D:D
Na nem soha-soha, de nem hiszem, hogy valaha is...
Avatar
Lujzi
Strandlabda
Strandlabda
Hozzászólások: 194
Csatlakozott: 2007.03.19. 20:54
Tartózkodási hely: Székesfehérvár

HozzászólásSzerző: Lujzi » 2007.08.28. 09:52

Trilox írta:
Lujzi írta:Bakker :D ma épp baríom a gugliba, hogy "vízöntő férfi ruha" erre mit dob ki a kereső? EZT :D :D:D nem bírok szabadulni tőled:D:D Hagyd magad... előbb szabadulsz. :D:DJajó oksa :) habár ha valamivel meglepem ezek után a Fecnit, az nem ruha lesz. CSOKORNYAKKENDŐ??? wáááááááááááá :D :twisted:
üdv:HátÉn
Avatar
Trilox
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 3051
Csatlakozott: 2006.02.13. 23:09
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Trilox » 2007.08.28. 10:28

Lujzi írta:
Trilox írta:
Lujzi írta:Bakker :D ma épp baríom a gugliba, hogy "vízöntő férfi ruha" erre mit dob ki a kereső? EZT :D :D:D nem bírok szabadulni tőled:D:D Hagyd magad... előbb szabadulsz. :D:DJajó oksa :) habár ha valamivel meglepem ezek után a Fecnit, az nem ruha lesz. CSOKORNYAKKENDŐ??? wáááááááááááá :D :twisted:


Te Lujza!
Miről nem tudok? Milyen alkalomból lepegeted az embert?
Na nem soha-soha, de nem hiszem, hogy valaha is...
Avatar
Lujzi
Strandlabda
Strandlabda
Hozzászólások: 194
Csatlakozott: 2007.03.19. 20:54
Tartózkodási hely: Székesfehérvár

HozzászólásSzerző: Lujzi » 2007.08.28. 13:20

Trilox írta:
Lujzi írta:
Trilox írta:
Lujzi írta:Bakker :D ma épp baríom a gugliba, hogy "vízöntő férfi ruha" erre mit dob ki a kereső? EZT :D :D:D nem bírok szabadulni tőled:D:D Hagyd magad... előbb szabadulsz. :D:DJajó oksa :) habár ha valamivel meglepem ezek után a Fecnit, az nem ruha lesz. CSOKORNYAKKENDŐ??? wáááááááááááá :D :twisted:


Te Lujza!
Miről nem tudok? Milyen alkalomból lepegeted az embert?


tucc mindent. csak úgy,mert van.azé' :)
üdv:HátÉn
preckedli
Mazsola
Mazsola
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2009.07.29. 09:31

HozzászólásSzerző: preckedli » 2009.10.12. 16:39

Na, ezzel nem értek egyet :) Én nyilas vagyok, de nagyon távol áll tőlem a virágos, kockás kiskosztüm... :lol:
Avatar
Adél
Főförgeteg
Főförgeteg
Hozzászólások: 1605
Csatlakozott: 2007.03.20. 21:36
Tartózkodási hely: Jelen
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Adél » 2009.10.12. 17:07

preckedli írta:Na, ezzel nem értek egyet :) Én nyilas vagyok, de nagyon távol áll tőlem a virágos, kockás kiskosztüm... :lol:


Höhö! :lol:
Ha fiatal vagy akkor majd idővel...
ha nem vagy már fiatal... akkor is.
Azt adnak rád ha már tehetetéen leszel. :twisted:
...Mind így van ezzel, ki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta áll. Nekünk arról kell döntenünk, mihez kezdjünk az idővel, amely megadatik. - J.R.R. Tolkien

Vissza: “Csillaghajó”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég