magyarázastképp az erredeti a mégeredetibb után

Moderátor: Adél
muezza írta::lol:
Trilox írta:Bátorság? Az nekem van, bőven!
Ez a kép verte ki a biztosítékot:
A felhalmozott effektekből (tükröződés, csillogás, élfény, ködfátyol) még egy is elég lenne, hogy a kép túl hatásvadász legyen. De ennyi belőle, már a vicc kategória. Itt is érvényesül a "kevesebb több lett volna" elv.
Illusztrációként még elmegy egy könyvben (mert nem veszem meg:D), de mint kép a falon... a víz kiver a gondolattól.
Láthatóan az élet-halál allegória drámaiságára próbál építeni az alkotó, de nem sikerült neki. A kép középpontja nem a két fej között feszülő egyenesen van, hanem az első ami feltűnik a lobogó haj (teljesen érthetetlen) és a második a kardon csillogó fény. Az elég kontrasztos a környezetéhez képest, hogy értelmezhető legyen.
A háttérinformáció meg teljesen a néző fantáziájától függ (az enyém ugyan egész jó, de a sekélyes kiindulási pont nem vezet túl messzire)
És megint az a halvány sejtésem van, hogy csak egy idealizált aktképet látunk, az összes többi kínkeserves körítés.
Kihangsúlyoznám, hogy ez szigorúan az én szubjektív véleményem a képről!
Szívesen olvasnám, hogy akinek tetszik, miért tetszik.
Lancet írta:De ez valóban nem is "falravaló" kép - hanem asszem könyvillusztráció (vagy valami játékhoz készült).
Lancet írta:Trilox írta:Bátorság? Az nekem van, bőven!
Ez a kép verte ki a biztosítékot:
A felhalmozott effektekből (tükröződés, csillogás, élfény, ködfátyol) még egy is elég lenne, hogy a kép túl hatásvadász legyen. De ennyi belőle, már a vicc kategória. Itt is érvényesül a "kevesebb több lett volna" elv.
Illusztrációként még elmegy egy könyvben (mert nem veszem meg:D), de mint kép a falon... a víz kiver a gondolattól.
Láthatóan az élet-halál allegória drámaiságára próbál építeni az alkotó, de nem sikerült neki. A kép középpontja nem a két fej között feszülő egyenesen van, hanem az első ami feltűnik a lobogó haj (teljesen érthetetlen) és a második a kardon csillogó fény. Az elég kontrasztos a környezetéhez képest, hogy értelmezhető legyen.
A háttérinformáció meg teljesen a néző fantáziájától függ (az enyém ugyan egész jó, de a sekélyes kiindulási pont nem vezet túl messzire)
És megint az a halvány sejtésem van, hogy csak egy idealizált aktképet látunk, az összes többi kínkeserves körítés.
Kihangsúlyoznám, hogy ez szigorúan az én szubjektív véleményem a képről!
Szívesen olvasnám, hogy akinek tetszik, miért tetszik.
Falon én sem látnám szívesen.... Sőt, sehogysem.De ez valóban nem is "falravaló" kép - hanem asszem könyvillusztráció (vagy valami játékhoz készült).
Trilox írta:Ez nem mentség...:D:D (mármint az izléstelenségre vagy a giccsre
)
A legkomolytalanabb dolgok határozzák meg legjobban az életünket. A bögre amiből a kávét isszuk, a kép a monitoron amit nap mint nap nézünk.
A bizbasz amit ajándékba kaptunk valakitől és ott porosodik a polcon és nem dobjuk ki... pedig... és akár lehetne izléses is. Ugyanannyi melóval.
Lancet írta:.......................
Képnek enyhén szólva tré.... Ennek ellenére, ha tudod miből van... és játszottál vele.... Tetszhet, mert kellemes emlékeket idéz.![]()
![]()
Mielőtt reagálsz a képre nézd végig a linket.
Itt jön be BéBé totyikjában olvasott "testi" érzékelésünk: xar a kép... és a "lelki" érzékelésünk: kellemes emlékeket idéz, ezért mégis tetszik.Van ilyen...
Ugyanez lehet igaz a tündéres képre is (vagy miaz a szárnyas Nő ottan).
http://www.youtube.com/watch?v=YbGFAuN-mk8
Vissza: “Kortárs művészetek, kortárs művészek”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég