Trilox írta:Most én is a suliból...:D
Rögtön első alkalommal, nem jött be az előadó. Pszichológia...
Megijedt tőlem!!!:D:D

Csodálod?... mostanában olyan furcs vagy!...

Moderátor: Adél
Trilox írta:Most én is a suliból...:D
Rögtön első alkalommal, nem jött be az előadó. Pszichológia...
Megijedt tőlem!!!:D:D
Werewolf írta:Minenkinek sok a dolga mostanság?Mert nem sok az új dolog...
Énis béköszöntök,mint ez a zimankós őszi időjárás...ma majd' lefagytam a bicajról...
Trilox írta:Werewolf írta:Minenkinek sok a dolga mostanság?Mert nem sok az új dolog...
Énis béköszöntök,mint ez a zimankós őszi időjárás...ma majd' lefagytam a bicajról...
Itt vagyok én Wolfi, folyamatosan... csak nem írok.
Totál kivagyok. Még a Szigetre sincs időm. Dolgozom, csupa "tegnapra kell" munka. Most is szédelgek az álmosságtól, de ha alvással próbálkozom, nem tudok, mert stresszel, hogy nincs kész ez a szájba b... könyv. Már az 5. könyv 56-ról. Unom a forradalmat!!!!! legyen már meg az a nyüves ünnepség és hadd tervezzek végre megint mindenfélét. bah! na, kösz, hogy kiüvöltözhettem magam)))))
zilla írta:Sziasztok! Vagyogatok én is.
De már megyek is aludni.
Puszi mindenkinek!
Belzee írta:Hízzatok ti is[/img]
Belzee írta:2HÉTIG kórházi koszt! +rengeteg sütike és rostoslötyi amit a hálás rokonok behordtak, hogy nem foglalom el a vizes helyiségeket előllük indokolatlanul sokáig reggelente
Asszonypajti viszont fogyott hetet igen7-et egy hónap alatt az update-norbi 1-es kóddal!
Trilox írta:Belzee írta:2HÉTIG kórházi koszt! +rengeteg sütike és rostoslötyi amit a hálás rokonok behordtak, hogy nem foglalom el a vizes helyiségeket előllük indokolatlanul sokáig reggelente
Asszonypajti viszont fogyott hetet igen7-et egy hónap alatt az update-norbi 1-es kóddal!
Értem. Nálatok a családra jutó zsír (háj) mennyisége közel állandó. És igény szerint osztjátok el. Ez már valami! tiszta kommunizmus...:D:D
Vissza: “Wer-Zee két cukorral”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég