Írok én ki bármit, bármiről, csak jelezzétek, kérlek, hogy mikor aktuális, mert időnként eltűnök, és olyankor nagyon.
Lelyányi tisztelettel:
Nagybecsű Sniccer Jolán Mazsola akarommondani Nokedli.
Faladattervek I.
- Sniccer Jolán
- Gombóc
Sniccer Jolán írta:Írok én ki bármit, bármiről, csak jelezzétek, kérlek, hogy mikor aktuális, mert időnként eltűnök, és olyankor nagyon.
Lelyányi tisztelettel:
Nagybecsű Sniccer Jolán Mazsola akarommondani Nokedli.
Akkor tudnál keresni három jó kis fotót kiindulópontnak?
Szerintem ki kéne írni mielőbb. Mondjuk most.

(És szerinted is jó-e, ha tábla+ fotó a feladat?)
Én találtam táblákat, azt adnám hozzá.
Már nem is Nokedli vagy!
- Sniccer Jolán
- Gombóc
Sniccer Jolán írta:Ebéd után keresek, meg is kísérlem vhogy eljuttatni. Hogyan is?
Nem lehetnék inkább fánk? Vagy Mozart csokigolyó?
Kedves Mozart Kugi,
El tudnád küldeni a képeket ide a privát postafiókomba?
(És válaszolj ide is, azzal is távolodsz a gombócságtól, gyűlik a sok hozzászólás, és lehetsz labdacs)

kedves Mindenki!
anyósomtól üzenem: Elromlott a gépem, nem tudom mikor lesz belőle újból gép. A legoptimistább számítások szerint szerdán... Jolán, akkor itt a közös vonalon is megkérnélek, hogy ezt inkább írd ki Te!
A pesszimista számításokba bele se gondolok, de akkor egy jó darabig nem leszek gépközelben.
anyósomtól üzenem: Elromlott a gépem, nem tudom mikor lesz belőle újból gép. A legoptimistább számítások szerint szerdán... Jolán, akkor itt a közös vonalon is megkérnélek, hogy ezt inkább írd ki Te!
A pesszimista számításokba bele se gondolok, de akkor egy jó darabig nem leszek gépközelben.

- Adél
- Főförgeteg
- Kapcsolat:
Kata írta:kedves Mindenki!
Nem úszod meg! SMS-ben elküldöm a feladatot és írhatod papírra, ceruzával.

...Mind így van ezzel, ki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta áll. Nekünk arról kell döntenünk, mihez kezdjünk az idővel, amely megadatik. - J.R.R. Tolkien
- Sniccer Jolán
- Gombóc
- Sniccer Jolán
- Gombóc
- Sniccer Jolán
- Gombóc